Holdturnering


Dansk holdturnering i padel

Leder du efter en holdturnering i padel? Pak sportstasken, tag vennerne under armen, og træk holdtrøjen over hovedet. Vi har lavet den perfekte turnering til dig og dine kammerater. Holdturneringen favner bredt, og der er forskellige rækker til blandt andet niveau og køn. Herunder finder datoerne for runderne i de forskellige rækker.

Klik her: Holdturnering for efteråret 2021

Om holdturneringen i padel

Til et hold skal der bruges fire spillere. I må gerne være mere end fire spillere til en bruttotrup, så en pludselig aflysning ikke sætter en stopper for jeres vej mod podiet. Gennem turneringen skal dig og dit hold stå sammen i tykt og tyndt. Reglerne er nemlig, at du kun kan repræsentere et hold i samme kategori. Du kan dog godt stille op i mix-rækken og så enten dame- eller herrerækken. På den måde er du sikker på, at du får endnu flere dueller og grin på banen under vores holdturnering i padel.

For hver holdturnering i padel skal der udvælges en holdturneringsansvarlig, som modtager officiel kommunikation angående holdturneringen samt har ansvaret for betaling, kommunikation med modstandere etc. Selvom det lyder som en stor mundfuld, kan jeres holdturneringsansvarlige sagtens varetage sin nye titel ved siden af jeres intense træningspas. Hvis det kniber med opgaven, er I velkomne til at kontakte os.

Reglement 

Reglementet udpensler, hvordan vores holdturnering foregår. Før du tilmelder dig, kan du passende tage et kig regelsættet og de vigtige informationer ved at klikke på linket herunder:

Downloads og guides

Vi har samlet de vigtigste dokumenter, som du bør have styr på i forbindelse med turneringen. Du kan læse og downloade dokumenterne ved at trykke på de nedenstående links: