Coronavirus

Find de opdaterede retningslinjer og gode råd til padel fra DGI og DTF.

Læs mere

Niveauinddeling

Hvilken farve er du?

  • Jeg er blevet introduceret til grundslagene, så jeg kan slå forhånd og baghånd. Jeg er en smule bekendt med bagvæggen, men den driller stadig. Jeg kan scoresystemet og er i stand til at spille kampe.

  • Jeg kan udføre størstedelen af de grundlæggende slag. Jeg kan slå forhånd og baghånd og har kendskab til brug af forskelligt spin. Jeg kan delvist klare mig ved nettet – det er dog ikke altid, at jeg lige har det rigtige greb. Og jeg mangler stadig at blive rigtig gode venner med væggene i forsvarsspillet. Jeg har lært at bruge lobbet aktivt i mit spil og kan veksle mellem offensive og defensive positioner på banen. Jeg er begyndt at spille turneringer på kategori C niveau og vinder måske en kamp hist og her.

  • Jeg er blevet komfortabel i mange af spillets facetter. Jeg kan forsvare mig med brug af væggene. Jeg er i stand til at kunne vinde nettet fra modstanderne, hvor jeg kan styre mine flugtninger og spille over hovedet. Jeg kender til forskellen på brug af smash og bandeja og er i stand til at kunne veksle mellem de to slag alt efter spilsituationen og min placering på banen. Jeg spiller jævnligt turneringer, hvor jeg klarer mig flot i Kategori C turneringer og er begyndt at søge større udfordringer i kategori B, hvor jeg dog stadig taber flere kampe, end jeg vinder.

  • Jeg spiller ubesværet over alt på banen. Jeg ved, hvor jeg skal placere mig på banen i alle situationer, både i offensiven og defensiven. Jeg kan styre farten og spin i alle mine slag og placere dem, hvor jeg vil. Jeg spiller gerne flere gange om ugen og deltager i turneringer i kategori A og B flere gange årligt.