Nyheder

Seneste nyt

Padeltræner 3 – næste trin på grunduddannelsen udbydes nu 2560 1920 Padel i Danmark

Padeltræner 3 – næste trin på grunduddannelsen udbydes nu

Nu udbydes næste trin på den grundlæggende træneruddannelse for første gang. Padeltræner 3 byder på fire nye slag, endnu flere taktiske aspekter og refleksioner omkring trænerrollen og gode træningsmiljøer.

read more
Arla® Protein bliver hovedsponsor for ’Padel i Danmark’ 2560 1707 Padel i Danmark

Arla® Protein bliver hovedsponsor for ’Padel i Danmark’

Arla® Protein er ny hovedsponsor for ’Padel i Danmark’, som er DGI og Dansk Tennis Forbunds fælles indsats for padel. Den landsdækkende holdturnering kommer fremover til at hedde Arla Protein Ligaen. Samtidig indstiftes der to nye priser til gavn for padelsportens udvikling og udbredelse.

read more
En hættetrøje fra Padel i Danmark hænger på nettet, mens en af deltagerne til dette års julecup anerkender modstanderens spil.
Julen bragte velsignet padelspil til dette års julecup 2560 1707 Padel i Danmark

Julen bragte velsignet padelspil til dette års julecup

Julehygge, fællesskab og padel stod på ønskelisterne hos de spillere, som i sidste uge drog mod årets julecup. Efterfølgende er et nyt punkt kommet på listerne: Ønsket om endnu flere turneringer i fremtiden.     Det er første gang, at DGI…

read more
SAVE THE DATE: Nationalt Tennis- & Padelwebinar 2022 – 4 dage uden mundbind spækket med inspiration 1920 1080 Padel i Danmark

SAVE THE DATE: Nationalt Tennis- & Padelwebinar 2022 – 4 dage uden mundbind spækket med inspiration

I 2021 tvang corona os foran skærmene, da vi afviklede Nationalt Tennis- & Padelwebinar. Og det med så bragende succes, at vi nu gør det igen. Fra mandag til torsdag i uge 6 kan du glæde dig til et program…

read more
Seniorer på en padelbane
Attraktivt foreningstilbud får lokale seniorer på padelbanen 1439 915 Padel i Danmark

Attraktivt foreningstilbud får lokale seniorer på padelbanen

Til et foreningstilbud i Holstebro mødes næsten 70 seniorer ugentligt for at spille padel i et padelcenter. Succesen består blandt andet af SMS’er, et hyggeligt netværk og sved på panden. På billedet ses foreningstilbuddet i aktion, men da de mange…

read more
Sulten og koncentreret elitesamling 600 450 Padel i Danmark

Sulten og koncentreret elitesamling

Spiltaktik, skarpere lobs og hvordan man bedst holder nettet var på menuen, da der blev holdt elitetræningssamling i padel hos ProPadel.

read more
DTF og DGI indgår aftale med RACKET GROUP 1280 853 Padel i Danmark

DTF og DGI indgår aftale med RACKET GROUP

Dansk Tennis Forbund, DGI og RACKET GROUP underskriver aftale, som skal sikre den fortsatte udvikling af padelsporten i Danmark. Aftalen skal være med til at understøtte Dansk Tennis Forbunds og DGI´s arbejde med at udvikle padelsporten til en foreningsidræt i Danmark.

read more
Elitesamling i Nordhavn 1867 1400 Padel i Danmark

Elitesamling i Nordhavn

Den internationale toptræner Juanma Rodriguez kommer til at styre slagets gang, når DTF afholder elitetræningssamlinger for en række af de bedste danske padelspillere som en del af “Padel i Danmark”.

read more
BT Padel
Fra ingenting til alting: BT Padel knækkede koden til fundraising 2016 1512 Padel i Danmark

Fra ingenting til alting: BT Padel knækkede koden til fundraising

Bruunshåb/Tapdrup IF servede 2021 i gang med en drøm om at tilbyde padel. Små ni måneder senere præsenterede foreningen fire padelbaner ved hjælp af stærke frivillige og smart fundraising.  På billedet ses nogle af de stærke drivkræfter bag BT Padel,…

read more
Spiller de padel i Årets Idrætsforening? 2560 1707 Padel i Danmark

Spiller de padel i Årets Idrætsforening?

En ny pris, Årets Idrætsforening, med 60.000 kroner til vinderen uddeles til DR’s Sportsgalla i januar. Der er nu åbent for indstillinger. Skal en padelklub vinde?

read more
At vise hvordan historien om padel glæder motionister i dag
Alle restriktioner er nu ophævet 2560 1707 Padel i Danmark

Alle restriktioner er nu ophævet

Den 10. september 2021 kan vi ENDELIG vinke farvel til de sidste corona-restriktioner. Se, hvad jeres klubber fortsat bør have fokus på.

read more
DIF godkender padel som aktivitet i Dansk Tennis Forbund 2560 1707 Padel i Danmark

DIF godkender padel som aktivitet i Dansk Tennis Forbund

Dansk Tennis Forbund har fået en aktivitetsgodkendelse af padel. Således ligger padelsporten fremadrettet officielt under DTF i regi af Danmarks Idrætsforbunds.

read more
Padel holdturnering efterår 2021 2560 1920 Padel i Danmark

Padel holdturnering efterår 2021

Det er tid at tilmelde sig holdturneringen for efteråret 2021. Holdturneringen afvikles i perioden fra d. 11. oktober til og med d. 12. december 2021.

read more
Padel-turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund 1867 1400 Padel i Danmark

Padel-turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund

Padel er den hurtigst voksende sportsgren i Danmark. I takt med et øget medlemsantal, flere klubber der udbyder padel og øget banekapacitet, stiger efterspørgslen efter padelturneringer, aktiviteter og events. Det er Dansk Tennis Forbunds målsætning at løfte og udvikle padel på alle niveauer. Derfor søger vi en kreativt og nytænkende padel-turneringskonsulent til at forstærke vores team på kontoret i Idrættens hus i Brøndby.

read more
Chiquita, tigere og træneruddannelse 2016 1512 Padel i Danmark

Chiquita, tigere og træneruddannelse

Der var fokus på alt fra øvelser, teori, målgrupper og udvikling af træneruddannelsen, da der blev afholdt netværkssamling for padeltrænere hos DGI og Dansk Tennis Forbund i sidste uge.

read more
Elitetræningssamling med spansk toptræner 1867 1400 Padel i Danmark

Elitetræningssamling med spansk toptræner

Det bliver den spanske toptræner, JuanMa, der skal stå for elitetræningssamlingen søndag d. 22. august. Otte damer og 12 herrer er med til træningen, der afvikles hos ProPadel i København.

read more
Flere nye uddannede padeltrænere 1949 1351 Padel i Danmark

Flere nye uddannede padeltrænere

I weekenden stod den på træneruddannelse på banerne hos KIF Padel Club. Flere trænere er nu klar til at løfte aktiviteterne ude i klubberne – og der er mere uddannelse på vej.

read more
DM i padel – tilmeld dig senest på søndag 1867 1400 Padel i Danmark

DM i padel – tilmeld dig senest på søndag

Det er ved at være sidste udkald, hvis du og din makker skal være med i kampen om DM-medaljerne! Tilmeldingsfristen er søndag d. 16. maj. DM i padel spilles hos Padelboxen i Odense i pinsen d. 22-24. maj.

read more
Holbæks succes kræver mere plads 2560 1920 Padel i Danmark

Holbæks succes kræver mere plads

Holbæk Tennis og Padel Klub har rundet 1000 medlemmer – en fordobling på kun to år. Nu har klubben akut brug for flere padelbaner, hvis medlemmerne ikke skal smutte igen.

read more
Elitetræningssamlinger og inspiration i juniortræningsmiljøer 1867 1400 Padel i Danmark

Elitetræningssamlinger og inspiration i juniortræningsmiljøer

Den spanske toptræner Ramiro Choya kommer til at styre slagets gang, når DTF inviterer de bedste herboende padelspillere til elitetræningssamlinger som en del af “Padel i Danmark”. Derudover kan træningsmiljøer for juniorer rundt om i landet se frem til inspirationsbesøg for både lokale trænere og juniorspillerne.

read more