Nyheder

Seneste nyt

Spiller de padel i Årets Idrætsforening? 2560 1707 Padel i Danmark

Spiller de padel i Årets Idrætsforening?

En ny pris, Årets Idrætsforening, med 60.000 kroner til vinderen uddeles til DR’s Sportsgalla i januar. Der er nu åbent for indstillinger. Skal en padelklub vinde?

read more
At vise hvordan historien om padel glæder motionister i dag
Alle restriktioner er nu ophævet 2560 1707 Padel i Danmark

Alle restriktioner er nu ophævet

Den 10. september 2021 kan vi ENDELIG vinke farvel til de sidste corona-restriktioner. Se, hvad jeres klubber fortsat bør have fokus på.

read more
DIF godkender padel som aktivitet i Dansk Tennis Forbund 2560 1707 Padel i Danmark

DIF godkender padel som aktivitet i Dansk Tennis Forbund

Dansk Tennis Forbund har fået en aktivitetsgodkendelse af padel. Således ligger padelsporten fremadrettet officielt under DTF i regi af Danmarks Idrætsforbunds.

read more
Padel holdturnering efterår 2021 2560 1920 Padel i Danmark

Padel holdturnering efterår 2021

Det er tid at tilmelde sig holdturneringen for efteråret 2021. Holdturneringen afvikles i perioden fra d. 11. oktober til og med d. 12. december 2021.

read more
Padel-turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund 1867 1400 Padel i Danmark

Padel-turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund

Padel er den hurtigst voksende sportsgren i Danmark. I takt med et øget medlemsantal, flere klubber der udbyder padel og øget banekapacitet, stiger efterspørgslen efter padelturneringer, aktiviteter og events. Det er Dansk Tennis Forbunds målsætning at løfte og udvikle padel på alle niveauer. Derfor søger vi en kreativt og nytænkende padel-turneringskonsulent til at forstærke vores team på kontoret i Idrættens hus i Brøndby.

read more
Chiquita, tigere og træneruddannelse 2016 1512 Padel i Danmark

Chiquita, tigere og træneruddannelse

Der var fokus på alt fra øvelser, teori, målgrupper og udvikling af træneruddannelsen, da der blev afholdt netværkssamling for padeltrænere hos DGI og Dansk Tennis Forbund i sidste uge.

read more
Elitetræningssamling med spansk toptræner 1867 1400 Padel i Danmark

Elitetræningssamling med spansk toptræner

Det bliver den spanske toptræner, JuanMa, der skal stå for elitetræningssamlingen søndag d. 22. august. Otte damer og 12 herrer er med til træningen, der afvikles hos ProPadel i København.

read more
Flere nye uddannede padeltrænere 1949 1351 Padel i Danmark

Flere nye uddannede padeltrænere

I weekenden stod den på træneruddannelse på banerne hos KIF Padel Club. Flere trænere er nu klar til at løfte aktiviteterne ude i klubberne – og der er mere uddannelse på vej.

read more
DM i padel – tilmeld dig senest på søndag 1867 1400 Padel i Danmark

DM i padel – tilmeld dig senest på søndag

Det er ved at være sidste udkald, hvis du og din makker skal være med i kampen om DM-medaljerne! Tilmeldingsfristen er søndag d. 16. maj. DM i padel spilles hos Padelboxen i Odense i pinsen d. 22-24. maj.

read more
Holbæks succes kræver mere plads 2560 1920 Padel i Danmark

Holbæks succes kræver mere plads

Holbæk Tennis og Padel Klub har rundet 1000 medlemmer – en fordobling på kun to år. Nu har klubben akut brug for flere padelbaner, hvis medlemmerne ikke skal smutte igen.

read more
Elitetræningssamlinger og inspiration i juniortræningsmiljøer 1867 1400 Padel i Danmark

Elitetræningssamlinger og inspiration i juniortræningsmiljøer

Den spanske toptræner Ramiro Choya kommer til at styre slagets gang, når DTF inviterer de bedste herboende padelspillere til elitetræningssamlinger som en del af “Padel i Danmark”. Derudover kan træningsmiljøer for juniorer rundt om i landet se frem til inspirationsbesøg for både lokale trænere og juniorspillerne.

read more
DM i padel til Odense i maj 2560 1707 Padel i Danmark

DM i padel til Odense i maj

Årets danmarksmestre i padel skal kåres 22.-24. maj, når Dansk Tennis Forbund og Padelboxen i Odense byder indenfor til et brag af en DM-fest.

read more
Har du sommerens stærkeste hold? 2560 1920 Padel i Danmark

Har du sommerens stærkeste hold?

Det får du og dine holdkammerater muligheden for at bevise, når DGI og Dansk Tennis Forbund inviterer til Sommerholdturnering 2021. Vi spiller i regionalt inddelte puljer, og alle kan være med.

read more
Dansk Padel Tour 2021 1867 1400 Padel i Danmark

Dansk Padel Tour 2021

Corona har sat sit præg på den første Dansk Padel Tour. Vi fastholder formatet og forlænger sæsonen. Det giver syv afdelinger i 2021, inden de bedste par tørner sammen i december til den afsluttende Masters.

read more
Padel tiltrækker flere medlemmer i Frejlev Tennisklub 2560 1920 Padel i Danmark

Padel tiltrækker flere medlemmer i Frejlev Tennisklub

Padel vinder frem i Danmark, og i Frejlev Tennisklub er de lykkedes med at tiltrække flere medlemmer ved at tilbyde sporten i klubben.

read more
Fra skrivebord til legeværelse 2560 1920 Padel i Danmark

Fra skrivebord til legeværelse

Uddannelse af padeltrænere har været i fokus hos DGI og Dansk Tennis Forbund i 2020. Tore Deleuran-Skjold fortæller om arbejdet med at opbygge træneruddannelsen, og hvad der venter i 2021.

read more
Padel i formidabel fremgang 2560 1920 Padel i Danmark

Padel i formidabel fremgang

2020 har været et banebrydende år for padelsporten i Danmark. DGI og Dansk Tennis Forbund gør status på et hæsblæsende år med Padel i Danmark – og kigger frem mod, hvad det nye år byder på.

read more
Padel på tværs i Køge 2016 1512 Padel i Danmark

Padel på tværs i Køge

I Køge er tre parter gået sammen om at etablere og drive Køge Padel Center. Målet er at skabe fællesskaber og masser af aktiviteter for de mange målgrupper, der kommer på anlægget. De har også etableret Køge Padel Klub, som…

read more
Den første elitetræningssamling i padel 1867 1400 Padel i Danmark

Den første elitetræningssamling i padel

Den spanske toptræner Ramiro Choya kommer til at styre slagets gang, når vi inviterer de bedste herboende padelspillere til elitetræningssamling i december som en del af Padel i Danmark.

read more
Kvinder og familier strømmer til padel i Jægerspris 960 720 Padel i Danmark

Kvinder og familier strømmer til padel i Jægerspris

Girl Power Padel Camp, Familie Padel og intro’er for juniorer og veteraner. Jægerspris Tennisklub har med mange typer af aktiviteter fået gang i deres nye padelbaner og fået fat i målgrupper, klubben tidligere har haft svært ved at tiltrække. På…

read more