Arla® Protein bliver hovedsponsor for ’Padel i Danmark’

Arla® Protein bliver hovedsponsor for ’Padel i Danmark’

Arla® Protein bliver hovedsponsor for ’Padel i Danmark’ 2560 1707 Padel i Danmark

Arla® Protein er ny hovedsponsor for ’Padel i Danmark’, som er DGI og Dansk Tennis Forbunds fælles indsats for padel. Den landsdækkende holdturnering kommer fremover til at hedde Arla Protein Ligaen. Samtidig indstiftes der to nye priser til gavn for padelsportens udvikling og udbredelse.

Foto: Esben Zøllner Olesen for DGI/DTF

Padelsporten i Danmark kan se frem til en gevaldig proteinindsprøjtning. Arla® Protein bliver nemlig hovedsponsor for ’Padel i Danmark’, som er DGI’s og Dansk Tennis Forbunds fælles indsats for at udvikle padelsporten i Danmark.

Den nye sponsoraftale ligger lige til forhånden for Arla® Protein.

”I Arla® Protein er vi meget glade for samarbejdet og ser frem til at bidrage til udviklingen og udbredelsen af padelsporten i Danmark. Vi håber, at det bliver begyndelsen på et langvarigt partnerskab med Padel i Danmark – til gavn for landets padelforeninger, spillere og trænere”, siger Lise Kraglund, Brand Manager for Arla® Protein.

Arla Protein Ligaen

Hovedsponsoraftalen indeholder en række elementer, der vil være med til at løfte synligheden af padelsporten i Danmark. Samtidig vil den understøtte den store initiativrigdom, der findes i de mange padelforeninger, som skyder op rundt om i landet.

Den landsdækkende holdturnering, som udbydes af Padel i Danmark, vil fremover hedde Arla Protein Ligaen. I forbindelse med navneskiftet vil Arla Protein Ligaen blive relanceret med et spillervenligt koncept, hvor der spilles tirsdag aften. Tilmeldingen åbner i januar, og der spilles fem runder fra marts til maj med et slutspil i juni.

”Padel skal udvikles på sportens egne præmisser, samtidig med at den bliver solidt forankret i den unikke danske model med foreningsidræt. Padel i Danmark og Arla® Protein deler ambitionsniveau for padelsportens videreudvikling. Derfor er vi rigtig glade for at have landet den her aftale med Arla® Protein,” siger Emil Bødker, der er direktør i Dansk Tennis Forbund.

Også danmarksmesterskabet i padel får Arla® Protein som navnesponsor. I år afvikler Danmarks Idrætsforbund for første gang en samlet DM-uge, hvor mere end 20 forskellige idrætter afholder sit danmarksmesterskab. Det foregår i Aalborg den 23.-26. juni, og padel er med på programmet.

Priser til gavn for padel

Samarbejdet mellem Arla® Protein og Padel i Danmark vil fokusere på langt mere end blot turneringsaktivitet. I år vil Arla Protein Foreningsprisen på 10.000 kroner blive uddelt for første gang. Foreningsprisen som skal gå til en klub eller person, der har gjort noget ekstraordinært for sporten.

”Det er vores helt store ambition at forankre padel som en stor foreningsidræt i Danmark. Til klubberne tilbyder Padel i Danmark hele paletten med klubudvikling, træneruddannelse, introkurser, rådgivning om faciliteter og turneringer. Aftalen med Arla® Protein giver den indsats endnu et løft, som giver endnu mere appetit på padel,” siger Brian Kjær, der konsulent med ansvar for padel i DGI.

Udover Arla Protein Foreningsprisen indstiftes også Arla Protein Prisen, der skal gå til en spiller, der har gjort sig særligt bemærket. Ligesom med foreningsprisen følger der en check på 10.000 kroner med spillerprisen.

Dermed har Padel i Danmark med Arla® Protein ombord fået ekstra vind i sejlene i bestræbelserne på at understøtte padelsportens i forvejen eksplosive udvikling her til lands. En udvikling, hvor padel har taget Danmark med storm, så vi på landsplan har rundet 600 baner.

Om Arla® Protein

Arla® Protein produkter er pakket med næringsstoffer, som er essentielle for at bibeholde og øge din muskelmasse. Med andre ord er de en uundværlig træningsmakker, så du kan dyrke dit drive og din passion. Arla® Protein er lavet af de bedste naturlige ingredienser, som bidrager til at vedligeholde og øge muskelmasse.

Arla® Protein er en del af Arla Foods amba.

Læs mere om Arla Protein

Om Padel i Danmark

Padel i Danmark er et samarbejde mellem DGI og Dansk Tennis Forbund. Formålet er at udvikle padelsporten i Danmark på sportens egne præmisser, samtidig med at den bliver solidt forankret i den unikke danske model med foreningsidræt.

DGI og Dansk Tennis Forbund brænder for at gøre det nemt at være padelklub ved at tilbyde foreningerne den fulde pakke med klubudvikling, træneruddannelse, introkurser, rådgivning om faciliteter, turneringer og udstyr.

Læs mere om Padel i Danmark