Inspirationskursus

Oplev vores inspirerende kursus i padel

Når I nu har knoklet med at få etableret en padelbane eller flere, skal I naturligvis klædes på til at løfte aktiviteterne og få gang i banerne. Derfor tager vi gerne boldkurv, udstyr og et hav af idéer under armen og kommer forbi jer til et inspirationskursus i padel.

For at se denne video, skal du give os lov til at vise den.
Det kan du gøre her og efterfølgende trykke på den blå knap.

Vores inspirationskursus i padel henvender sig til de relevante trænere og ildsjæle i jeres forening, så flest muligt bliver klogere på den populære sport i praksis – og kan løfte aktiviteterne for medlemmerne og potentielle nye medlemmer.

Inspirationskurset er et fire timers tætpakket kursus, hvor sjov, læring og inspiration fylder hele programmet. Tre af timerne foregår på banen, hvor fokus er på masser af praktik og træningsøvelser. Den sidste time består af en intro og afslutning uden for banen med lidt teori og input til aktiviteter.

Vi kommer rundt om regler, teknik og spilforståelse. Derved får din forening og jeres trænere et kendskab til de grundlæggende ting i den frembrusende sport. Samtidig kommer vi med adskillige input til øvelser, som I kan tilpasse til både begynderen og de let øvede. Efter inspirationskurset i padel vil din forening blive et endnu stærkere symbol på, at padel er for alle.

Alt dette får du ud af vores kursus i padel

Vores samlede pakke består af adskillige elementer, så I får alt dette med i det proppede kursus:

  • Fire timer med en padelkonsulent fra Padel i Danmark
  • Udstyr som boldkurve, bat og bolde til rådighed i tidsrummet
  • Konkrete idéer og øvelser, som jeres trænere kan bruge i fremtidige træningspas
  • Tilpasset vejledning ud fra ambitionsniveauet i netop din forening

Pris: 3.500 kroner

Derudover får I mulighed for at stille padelkonsulenten alle de spørgsmål, som I sidder inde med som en ny padel klub. Det kan være alt fra forskellen på tennis- og padelbolde til oprettelse af en forening. Hvis mange af jeres spørgsmål omhandler selve driften af en forening eller finansieringen af nye padelbaner, kan I eventuelt overveje vores inspirationsmøde.

Tilskud til udgifterne

Vores inspirerende kursus i padel på hele fire timer har en fast pris, som i intet tilfælde vil stige. Bemærk, at prisen for kurset ikke inkluderer eventuel baneleje og forplejning. Efter aftale kan vores padelkonsulent til gengæld medbringe en håndfuld udstyr, så I har mulighed for at afprøve, hvilket udstyr I har brug for i jeres forening.

Husk, at du i mange kommuner kan søge tilskud til uddannelsesaktiviteter. Det er især en fordel for en nyopstartet forening, der aldrig har tilbudt træning i padel. Med et tilskud i ryggen kan din forening højst sandsynligt få dækket en stor del af beløbet for vores inspirationskursus i padel og vores træneruddannelser.

Bestil vores kursus i padel her

Dig og din forening kan gøre som adskillige andre foreninger og få et inspirationskursus i padel leveret direkte til padelbanen. Det kræver blot et opkald eller en mail til en af vores padelkonsulenter, som også står for kurset. Hvis I har spørgsmål til selve kurset, er det også vores konsulent, som kan give jer svarene.

Kontakt en af vores padelkonsulenter for at aftale en dato for inspirationskurset i padel, hvis dig og din forening er klar til fire timer spækket med inspiration, leg og øvelser!