Inspirationsmøde

Inspiration til padel

En padelbane kommer ikke dumpende ned fra himlen. Medlemmerne kommer heller nødvendigvis af sig selv. Og nogle vil måske gerne have sparring om kvalificeret træning eller sjove aktiviteter. Måden at komme udfordringerne til livs er at finde selve koblingen og inspirationen til padels vej ind i foreningen. Derfor har vi fyldt sportstasken med værktøjer, materialer og erfaringer. Med tasken fyldt marcherer vi landet tyndt eller dukker op online, så også dig og din forening kan få besvaret spørgsmål og blive inspireret under vores inspirationsmøde om padel!

Få skræddersyet inspirationsmødet

Padelsporten har gjort sit indtog i sportsverden med fuld fart over skinnerne. Nogle nåede med på første afgang. Andre blev efterladt på perronen. Heldigvis tyder alt på, at padel er kommet for at blive. Derfor er det aldrig for sent at blive inspireret og komme med på vognen!

Når vi taler om inspiration til padel i forbindelse med vores møde, kan det handle om alt fra begyndervenlige træningsøvelser til spørgsmål om medlemskontingenter. Vi skræddersyer nemlig inspirationsmødet om padel, så det passer til netop jeres behov.

Andre foreninger bruger ofte vores inspirationsmøde om padel til:

  • At kortlægge potentialet for padel i foreningen
  • At planlægge hele den bagvedliggende proces for at blive en padel klub
  • At rådgive og sparre omkring alle former for udfordringer
  • Og meget mere!

Lyder det interessant? Så kontakt vores padelkonsulent for at serve mødet i gang. Du finder kontaktoplysningerne ude til venstre på denne side, og vi ser frem til at hjælpe jer med at blive en del af den eftertragtede og populære boldsport!

Kom godt fra start med råd og inspiration til padel

Har I en drøm om at etablere padelbaner? Og skal i gang med projektet? Vi kan hjælpe med erfaringer, fakta og sparring. Fra første tanke over projektbeskrivelse og fondsansøgninger til første spadestik og en færdigbygget padelbane på jeres anlæg. I alle tilfælde er vores inspirationsmøde om padel en mulighed.

Udover et møde med inspiration til padel kan I også benytte jer af vores fem gode råd for at komme i gang med padel i jeres forening. De fem råd er baseret på den generelle proces, som de fleste foreninger gennemgår, når de sætter i gang for at udleve drømmen om at tilbyde sporten og inspirere til padel blandt både nye og eksisterende medlemmer.

Processer er sjældent ens. Meget kan gå galt undervejs, og derfor er vi altid klar til at hjælpe jer med at holde bolden i luften. Vores inspirationsmøde kan nemlig både bruges før, under og efter padelbanernes etablering. Jeres behov kommer i første række, og vi vil svede sammen, indtil vi har spillet alle partier færdige.

Det sidste skridt for at kunne tilbyde holdtræning

Har I allerede en bane eller flere, kan vi klæde jer på til at løfte aktiviteterne, hvad enten det drejer sig om træning eller andre former for aktiviteter. Mens den nye sport tager landet med storm, er det værd at huske, at den har haft succes i andre lande i flere årtier forinden. Derfor har vi indsamlet en masse erfaringer fra ind- og udland, så vi kan tilbyde dybdegående træneruddannelser i padel.

Mens jeres nye baner står skarpt med polerede glasplader, kan jeres trænere stå med polerede trænerbeviser i padel efter vores træneruddannelser. På den måde får I det maksimale ud af at kunne tilbyde den populære sport i jeres forening!

Kontakt os for masser af inspiration til padel

Inspirationsmødet om padel er blot et af de tiltag, som er sat i verden for at hjælpe foreninger og andre med interesse i det populære og frembrusende spil. Der vil altid være nogle huller i nettet, når en ny sportsgren etablerer sig på idrætsscenen. Derfor kan I altid kontakte os, hvis I mangler hjælp til at lappe hullerne i jeres vej mod at blive en succesrig forening med depoterne fyldt med inspirerende padelhistorier.