Arla Protein Ligaen


Arla Protein Ligaen er en sjov, tilgængelig og fed holdturnering for dig der elsker at spille padel med dine venner og møde andre padelspillere!

Videoen er fra finaleaftenen i Hobro hvor vinderne af Mixrækken skulle findes. 

Arla Protein Ligaen er en holdturnering for dig og vennerne der synes det er fedt at fylde en bil, køre til nabobyen, spille en holdkamp og køre hjem med nogle sejre og nederlag, og i hvert fald nogle gode røverhistorier.

Arla Protein Ligaen er for dig, der holder af en god sportslig udfordring og spiller for at vinde – og samtidig sætter stor pris på udvide padelnetværket med andre hyggelige padelspillere.

Arla Protein Ligaen er målrettet de mange foreninger, der nu har fået etableret (mindst) 2 baner – og holdkampene afvikles hverdagsaftener (typisk tirsdage) og er færdige på 3 timer.

Arla Protein Ligaen er vokset fra 19 hold i efteråret 2021 til 110 hold i foråret 2022 – og vi forventer endnu flere hold til efterår/sensommer.

Arla Protein Ligaen er for ALLE – og vi håber især at der er flere kvinder, mix-hold, veteraner og juniorer der vil tilmelde sig.

Arla Protein Ligaen giver padeloplevelser udover det sædvanlige 😊

Reglement 

Downloads og guides

Vi har samlet de vigtigste dokumenter, som du bør have styr på i forbindelse med turneringen. Du kan læse og downloade dokumenterne ved at trykke på de nedenstående links: