Øvelser i padel

Trænerguiden – videoer med øvelser i padel

Har du styr på, hvordan den perfekte serv skal sendes afsted? Og ved du, hvordan du lærer miniputspillere at lave et hårdt baghåndsslag? Vores Trænerguide indeholder et hav af videoer med øvelser i padel, hvilket gør det nemmere for dig at selvtræne, lave træningspas og forbedre dine kompetencer som padeltræner.

Flere videoer er sendt til opvarmning

Vi arbejder løbende på at lave flere videoer, som tager fat i ét element i padelsporten ad gangen. Alle videoerne vil vi samle i Trænerguiden. Formålet er at lave et stort katalog med inspirerende videoer med blandt andet træningsøvelser, slagteknikker og kamptaktikker. På den måde kan du hurtigt finde netop den øvelse, som du tilfældigvis står og mangler.

Da Trænerguiden er ved at blive udvidet, bør du genbesøge videokataloget fra tid til anden. Hvis du savner en video med en dybdegående forklaring på en øvelse eller et slag, skal du være velkommen til at kontakte os. Videoerne er nemlig til for udøvere og trænere over hele landet. Derfor vil vi hjertens gerne hjælpe med at opfylde behovet for konkrete og efterspurgte videoer inden for den hæsblæsende sport.

Inspiration til at sammensætte træningspas

Du kan også bruge videoerne med øvelser i padel til at strikke forskellige træningsprogrammer sammen. På den måde har du altid flere træningsskabeloner ved hånden. Variation i træningspas vil i langt de fleste tilfælde holde spillerne ved ilden. Motiverende sessioner giver motiverede udøvere og spillere på dit hold.

Hvis du gerne vil blive endnu bedre til at bruge øvelserne i praksis, kan du passende kigge nærmere på vores træneruddannelser i padel. Under uddannelsen vil en af vores dygtige padelkonsulenter slibe dine træningskvaliteter helt skarpe. Efter uddannelsen vil du gå derfra som en skindende diamant i skikkelse af en nyuddannet padeltræner.

Bring flere øvelser i padel ud til din forening

Videoerne med øvelser i padel er til alle, der er interesseret i at blive bedre på den firkantede arena. Yderligere er videoerne til foreninger og padel klubber, der enten har eller skal til at opstarte diverse hold og dertilhørende trænere.

Som ny udbyder af sporten begynder dig og din forening muligvis med et helt blankt lærred. Hvor skal I starte? Hvordan tilrettelægger i diverse træningspas for nybegyndere kontra for øvede spillere? Det er netop her, at vores inspirationskursus kommer ind i billedet.

Videoerne i Trænerguiden er ikke nødvendigvis nok for jer, der aldrig har haft et padel bat i hånden. Derfor kommer vores padelkonsulenter gerne ud og afholder et inspirationskursus for alle relevante personer i foreningen. Padelkonsulenten introducerer jer grundigt til sporten og de mange aspekter i den. Derudover kan I også få svar på alle de spørgsmål, som I sidder inde med. Læs mere om vores inspirationskursus her.

God fornøjelse med Trænerguiden!

Til sidst er der ikke andet at sige, end at du må have god fornøjelse med at fordybe dig i Trænerguiden. Der er rigeligt med videoer tilgængelige, så du til enhver tid kan arbejde på din smash, din positionering på banen og dine returbolde. Øvelse gør mester, og vores videoer med øvelser i padel skal hjælpe dig med at nå toppen som enten træner eller udøver.