Coronavirus

Find de opdaterede retningslinjer og gode råd til padel fra DGI og DTF.

Læs mere

Træneruddannelse

Uddannelse

Dygtige trænere og frivillige ildsjæle er afgørende for udbredelsen af padel. Uanset spillernes niveau, skal niveauet på ham eller hende, der styrer boldkurven, være højt. Det gælder teknisk forståelse, spilforståelse og ikke mindst evnen til at skabe begejstring og fællesskab. Vi glæder os til at inspirere og uddanne trænere og frivillige ildsjæle, så vi sammen kan skabe de bedste træningsmiljøer over alt i Danmark.

Padeltræner 1

Padeltræner 1 er et grundlæggende trænerkursus, som går i dybden med trænerrollen, og hvad den indebærer. Du får her indsigt i trænerens opgaver, motivation, adfærd, fremtoning og egenskaber. Du lærer, hvordan du laver aldersrelateret træning, og hvordan du planlægger en undervisning. Vi gennemgår padelreglerne og de basale tekniske aspekter i padel, så du er klædt på til at komme i gang med at undervise i padel for begyndere i alle aldre.

*Har du gennemført Tennistræner 1 eller en lignende træneruddannelse tidligere, kan du ansøge om dispensation til at starte på padeltræner 2. Du skal i givet fald kunne fremvise et kursusbevis.

Kommende Padeltræner 1-uddannelse:

  • Nye datoer på vej.

Pris: 1.110 kr.

Padeltræner 2

I padeltræner 2 tager vi for alvor fat på padel og sportens tekniske og taktiske facetter. Du lærer om korrekt positionering og slagteknikker, får opbygget en fundamental viden om de taktiske og kommunikative facetter, samt gode øvelser til at tage direkte med ud på banen. Du lærer at kunne demonstrere alle padelsportens slag, og hvordan og hvornår de bedst bruges.

Du lærer også byggeklodserne til at kunne bygge og træne dine spillere mest hensigtsmæssigt i forhold til deres udvikling i sporten; hvilke områder der bør fokuseres på hvornår.

Kommende Padeltræner 2-uddannelse:

  • Nye datoer på vej.

Pris: 1.300 kr.