Hedehusene er nomineret til Arla Protein Foreningsprisen

Hedehusene er nomineret til Arla Protein Foreningsprisen

Hedehusene er nomineret til Arla Protein Foreningsprisen 1511 1022 Padel i Danmark

Arla Protein Foreningsprisen skal uddeles for tredje gang. I denne uge vil vi præsentere de tre nominerede. Nu kan I møde den tredje og sidste nominerede forening Hedehusene Tennis og Padel Klub.

Hver eneste dag er der foreninger, som arbejder for at gøre en forskel for padelsporten i Danmark. Foreninger, der arbejder hårdt for fællesskabet og for at udvikle og udbrede padel.

Den indsats er værd at hylde, og derfor uddeler Arla® Protein og Padel i Danmark for tredje gang Arla Protein Foreningsprisen.

Sidste år løb ØBG Silkeborg Tennis og Padel med prisen og den medfølgende præmiecheck på 10.000 kroner, som skal gå til vinderforeningens videre udvikling og virke.

På baggrund af et flot felt af indstillede foreninger fra hele landet, er det nu blevet tid til at præsentere den sidste af de tre nominerede til dette års udgave. Vi har tidligere på ugen præsenteret de øvrige nominerede Albertslund Tennis og Padelklub og EGIF Tennis & Padel.

Nomineret: Hedehusene Tennis og Padel Klub

Hedehusene Tennis & Padel Klub har markeret sig som en dynamisk og socialt engageret forening, der tilbyder en lang række aktiviteter, der appellerer til både nye spillere og erfarne padelentusiaster.

Med drop-in padel-arrangementer og populære grillaftener, hvor padel og socialt samvær går hånd i hånd, har klubben formået at skabe et fællesskab, hvor det sociale er i højsædet. Klubbens årlige klubfest og klubmesterskab er yderligere eksempler på de mange sociale initiativer, der skaber stærke bånd blandt medlemmerne.

Hver søndag afholder klubben Americano-turneringer på flere niveauer, hvilket giver spillere mulighed for at dyste på deres eget niveau og samtidig møde nye mennesker på tværs af aldre og køn.

Klubben har også været yderst dedikeret i sine bestræbelser på at udvide faciliteterne. Hedehusene Tennis og Padel Klub har allerede én bane, men bestyrelsen har kæmpet “med næb og klør” for at få en ekstra bane, som der nu arbejdes på. Denne udvidelse skal give endnu bedre rammer for klubbens medlemmer, især med henblik på træning og turneringsafvikling.

”Vi er utrolig stolte af at være nomineret til Arla Protein Foreningsprisen og glæder os over, at der sættes pris på det arbejde, vi laver, blandt andet med padelcamps for børn, ugentlig træning, holdkampe i Arla Protein Ligaen, Americano og klubmesterskaber,” sagde Signe Skortstensgaard, der er padelformand i Hedehusene Tennis og Padel Klubs bestyrelse om nomineringen.

Fokus på juniorer

Hedehusene Tennis og Padel Klub har et særligt fokus for børn og unge. I sommerferien arrangeres der aktiviteter for de yngste medlemmer, og der er oprettet hold og træningstilbud både for børn og unge. Klubben har også uddannet unge trænere, som bidrager til at skabe et stærkt træningsmiljø for de kommende generationer af padelspillere. Voksne medlemmer kan også få træning til en overkommelig pris, og denne dedikation til træning er en vigtig del af klubbens DNA.

Hedehusene Tennis & Padel Klub er med deres tre hold i Arla Protein Ligaen et godt eksempel på en klub, der balancerer både elite og bredde. Med deltagelse på tre forskellige niveauer giver klubben deres spillere mulighed for at konkurrere på netop det niveau, der passer til dem.

Hedehusene Tennis & Padel Klub har planer om endnu en padelbane, er der ingen tvivl om, at klubben er på vej mod endnu større vækst og udvikling. De formår at skabe en ramme, hvor alle kan deltage, uanset om man er nybegynder, rutineret spiller eller blot interesseret i at blive en del af fællesskabet. Derfor er foreningen nomineret til Arla Protein Foreningsprisen 2024.

Om prisen:

Arla Protein Foreningsprisen skal i år uddeles for anden gang. Prisen skal gå til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for padelsporten. Det kan være ved…

  • At foreningen har et højt aktivitetsniveau, der rammer mange målgrupper – gerne målgrupper, som ellers er underrepræsenteret i idrætten
  • At foreningen har været med til at gøre det mere tilgængeligt at spille padel og har været med til at sætte sporten på landkortet
  • At foreningen er nytænkende eller er med til at udvikle padelsporten i Danmark med konstruktive løsninger og innovative bud på, hvordan vi i fællesskab kan skabe endnu mere padel
  • At foreningen har deltaget aktivt i Padel i Danmarks aktiviteter, fx Træneruddannelsen, Arla Protein-ligaen, andre turneringer m.m.

Vinderforeningen vil modtage pris og præmiecheck i foreningen af repræsentanter fra Padel i Danmark.