Dobbelt DM-guld til Okkels og Alipieva

Dobbelt DM-guld til Okkels og Alipieva

Dobbelt DM-guld til Okkels og Alipieva 1253 835 Padel i Danmark

Ved afslutningen af DM i padel – Powered by Arla® Protein stod Simone Alipieva og Emil Okkels tilbage med to guldmedaljer hver.

Simone Alipieva og Emil Okkels blev forgyldt søndag formiddag, da der blev spillet finaler ved DM i padel – Powered by Arla® Protein. Sammen tog de sig af titlen i mix. Inden da havde Okkels vundet herrerækken med Emil Lilleøre, mens Alipieva havde sejret hos kvinderne med Julia Isabella Wiese ved sin side.

”Jeg er glad. Både for guld i herredoublen og mix. Simone og jeg har spillet før, hvor vi havde haft en mindre god oplevelse, så vi havde noget at bevise, og det, synes jeg, vi gjorde i dag. Jeg synes, at vi spillede rigtig godt sammen. Kommunikationen var god, og vi holdt os skarpt til den ’game plan’, vi havde lagt. Det er den sjoveste mix, jeg har spillet,” siger Emil Okkels.

Herredyst lagde for

Dagens første finale, der kunne ses direkte på SPORT LIVE, var hos herrerne. Mads Emil Kristensen og Michael Nørskov skulle forsøge at drille to gange Emil, der var favoritter.

I første sæt spillede Lilleøre og Okkels hurtigere end deres modstandere, mens de ofte isolerede Michael Nørskov. Sættet blev vundet med 6-2.

Andet sæt var tættere, og Kristensen og Nørskov fik vist det niveau, der havde bragt dem til finalen. Men de afgørende procenter var stadig på Lilleøre og Okkels side. De to unge herrer vandt kampen med 6-2, 6-4.

Kort damefinale

Hos kvinderne var den jysk-fynske duo Mette Jochumsen og Betina Pedersen mødt op for at bide skeer med Julia Isabella Wiese og Simone Alipieva. Men undervejs måtte de sande, at Wiese og Alipieva var for stærke på dagen.

Slutcifrene lød på 6-2, 6-1. Dermed genvandt Julia Isabella Wiese sin titel fra sidste år, om end det var med ny makker.

”Jeg er glad for, at jeg kunne vinde guld med Julia, min søde makker, og fedt, at jeg også vandt en kamp med Emil. Vi havde lagt en god ’game plan’, som vi holdt os til. Så det er jeg rigtig glad for,” siger Simone Alipieva

Underholdende mix-kamp

Dagens sidste DM-finale blev også den mest underholdende. Simone Alipieva og Emil Okkels stod overfor Julia Isabella Wiese og Tore Deleuran-Skjold. Det resulterede i mange hæsblæsende dueller.

Alipieva og Okkels var stærkest i første sæt, som de vandt med 6-4. Men Wiese og Deleuran-Skjold fik vendt bøtten og to andet sæt med 6-4.

I afgørende sæt suste Alipieva og Okkels ud af startblokkene og bragte sig lynhurtigt på 3-0. Trods hård fight fik Wiese og Deleuran-Skjold aldrig gravet sig ud af det hul. Derfor kunne Simone Alipieva og Emil Okkels omfavne hinanden, inden de mødtes ved nettet med modstanderne for at takke for en mindeværdig duel.

Resultater finaler

Herrer

 • Emil Okkels (Fruens Bøge)/Emil Lilleøre (Aarhus) – Mads Emil Kristensen (Ikast)/Michael Nørskov (Hørning) 6-2, 6-4

Damer

 • Simone Alipieva (Racket Club Taastrup)/Julia Isabella Wiese (Racket Club Taastrup) – Mette Jochumsen (Horsens)/Betina Pedersen (Svendborg) 6-2, 6-1

Mix

 • Simone Alipieva (Racket Club Taastrup)/Emil Okkels (Fruens Bøge) – Julia Isabella Wiese (Racket Club Taastrup)/Tore Deleuran-Skjold (Vejle Padelcenter) 6-4, 4-6, 6-3

Facts om DM-ugen

 • DM i padel – Powered by Arla® Protein er en del af DIF DM-ugen
 • DM-ugen er en stor sportsbegivenhed, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt.
 • Cirka 140 DM-medaljesæt skal uddeles, når DM-ugen afvikles i Herning den 17.-23. juni 2024.
 • DM-ugen samler de officielle danmarksmesterskaber for 40 sportsgrene, hvilket dækker over flere end 100 forskellige discipliner til lands, til vands og i luften – fx beachvolley, cykling, dart, golf samt tennis, padel og pickleball.
 • Begivenheden arrangeres af Danmarks Idrætsforbund (DIF) i tæt samarbejde med de mange forbund og værtsbyen Herning.
 • Hvis man ikke kan være til stede i Herning, kan man følge DM-ugen på Danmarks Radio og Sport Live, hvor der sendes flittig fra DM-ugen.
 • Det er tredje gang, DM-ugen afholdes. De to første år var i Aalborg. I 2025 går værtsbystafetten tilbage til Aalborg, mens Herning er vært igen i 2026.
 • Se mere på www.dmugen.dk

Sociale medier og app