Se finalebraget fra Arla Protein Ligaen direkte i dit tv

Se finalebraget fra Arla Protein Ligaen direkte i dit tv

Se finalebraget fra Arla Protein Ligaen direkte i dit tv 1600 1067 Padel i Danmark

Der skal uddeles ædelt metal, når finalen i den bedste række i Padel i Danmarks holdturnering løber af stablen lørdag aften. Du kan se med direkte på SPORT LIVE. 

Humøret var helt i top hos Racket Club Taastrup, da de tog sejren i efteråret. Kan de gøre det igen lørdag?

Arla Protein Ligaen Forår/Sommer 2024 runder en imponerende sæson af, og vi er klar til den store finale i den bedste række, der finder sted på lørdag den 1. juni.

Der vil traditionen tro være knald på, når guldet skal finde sine ejermænd. Og du har mulighed for at se med, lige hvor du er. SPORT LIVE er igen på pletten og tv-transmitterer finalebraget fra klokken 19.00 i Racket Club Taastrup – Arla Protein Stadion.

Kamp om guldet

Foråret har budt på padel i alle afkroge af landet, og stærke padelspillere fra den øverste række har runde efter runde hele sæsonen igennem prydet skærmen på SPORT LIVE til de ugentlige tv-kampe.

Nu skal det hele afgøres. De fire stærkeste hold i Arla Protein Ligaen skal kæmpe om DM-titlen. Og du kan se frem til et nervepirrende opgør. De forsvarende mestre fra Racket Club har presset på deres skuldre, når de skal forsøge at tage guldet igen på hjemmebane.

Men det bliver ikke uden kamp, for astronauterne fra Rocket Padel, der har haft en eksplosiv sæson, har haft det som erklæret mål at tage både titel og trofæ med hjem til Randers. Der bliver derfor kæmpet med næb og klør fra alle sider for at danmarksmester-pokalen i hånden.

Med alt på spil og med de stærkeste hold i ligaen, er dette en finale, du ikke vil gå glip af. Uanset om du ser med fra nærmeste hold, hjemme i stuen eller online, så er spændingen garanteret. Så gør klar til en aften, hvor mestre skal kåres – og stemningen er i top.

Kom og støt dine favoritter

SPORT LIVE sender direkte fra klokken 19.00, så du kan følge med i alle detaljerne hjemmefra. Derudover vil der være løbende opdateringer gennem dagen på Padel i Danmarks kanaler og Tournament Software, så du kan følge med i alle udviklinger, selvom du er på farten. FÅ SPORT LIVE HER

For tilskuere, der vælger at opleve finalen live, er der fri entré i Racket Club Taastrup – Arla Protein Stadion, hvilket gør det til en perfekt lejlighed til at opleve toppadel for egne øjne. Racket Club Taastrup holder til på Bondehøjvej 18, 2630 Taastrup.