Kom på Tennis- og padelcoach-uddannelse

Kom på Tennis- og padelcoach-uddannelse

Kom på Tennis- og padelcoach-uddannelse 1200 675 Padel i Danmark
Tennis- og padelcoach-uddannelsen udbydes i sæsonen 2024-25 som én samlet uddannelse. Foto: Emil Hornstrup Jakobsen

Vil du gerne gøre lidt mere ved trænergerningen? Og har du allerede taget basisuddannelsen i tennis (Tennistræner 1-2-3) eller padel (Padeltræner 1-2-3-4)? Så er Tennis- og padelcoach det helt rette næste skridt.

Tennis- og padelcoach-uddannelsen udbydes for første gang dette efterår. Uddannelsen afløser tenniscoach-uddannelsen. Tennistrænere får samme uddannelse som på tenniscoach-uddannelsen. Det større hold er med til at styrke fællesskabsfølelsen og netværksopbygningen og løfte det faglige niveau for alle. Det giver trænerne en unik chance for at udveksle erfaringer og lære af hinanden.

Samtidig er Tennis- og padelcoach-uddannelsen første gang, at der udbydes en padeltræneruddannelse i Danmark på det, der hedder ”niveau II” i regi af Danmarks Idrætsforbund.

Uddannelsen henvender sig til alle klubtrænere, der ønsker at få en uddybet viden om klubtræning, og efter uddannelsen vil du være i stand til at varetage en central rolle i klubben og agere cheftræner i mindre eller mellemstore klubber.

HOP DIREKTE TIL TILMELDINGEN HER

Bliv en bedre træner – med et bredere netværk

Du vil som deltager få mulighed for at dykke ned i avancerede aspekter af træning, herunder taktik, teknik, fysik og mentale strategier. Derudover vil der være fokus på underviserrollen og på, hvordan du som træner kan bidrage til udviklingen af din klub.

De idrætsspecifikke moduler som taktik og teknik afholdes med tennis og padel hver for sig, men på samme lokation. De øvrige moduler afholdes sammen.

Uddannelsen består af seks moduler, der gennemføres som internatkurser fra lørdag kl. 10 til søndag kl. 15. Hvert modul går i dybden med et specifikt tema. Undervejs vil der være både teoriundervisning, debat, gruppearbejde og praksis på banen. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk og praktisk eksamensopgave.

Tennis- og Padelcoach 2024-2025:

  • Modul 1: 14.-15. september 2024
  • Modul 2: 12.-13. oktober 2024
  • Modul 3: 16.-17. november 2024
  • Modul 4: 25.-26. januar 2025
  • Modul 5: 22.-23. februar 2025
  • Modul 6: 15.-16. marts 2025
  • Eksamen: 5. april 2025

Tilmeldingen er åben

For at tilmelde dig Tennis- og Padelcoach skal du være tilknyttet en klub, der er medlem af Dansk Tennis Forbund og have gennemført DTF’s basisuddannelse eller have haft minimum 50 timers praktik i en sæson. Du skal være fyldt 18 år for at kunne deltage (du skal fylde min. 18 år i det år, kurset påbegyndes).

Læs mere og tilmeld dig Tennis- og Padelcoach-uddannelsen her.

Vil du vide mere?

For yderligere information kontakt Dansk Tennis Forbunds uddannelseskonsulent Nathali Thorius på nat@tennis.dk eller tlf. 40 48 97 33