Padel-turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund

Padel-turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund

Padel-turneringskonsulent til Dansk Tennis Forbund 1867 1400 Padel i Danmark

Padel er den hurtigst voksende sportsgren i Danmark. I takt med et øget medlemsantal, flere klubber der udbyder padel og øget banekapacitet, stiger efterspørgslen efter padelturneringer, aktiviteter og events. Det er Dansk Tennis Forbunds målsætning at løfte og udvikle padel på alle niveauer. Derfor søger vi en kreativt og nytænkende padel-turneringskonsulent til at forstærke vores team på kontoret i Idrættens hus i Brøndby.

Vi er et mindre team, som dagligt udvikler, servicerer og arbejder for både padel og tennis i tæt samarbejde med DGI Tennis og Padel, unioner og vores medlemsforeninger. Alle arbejder passioneret, og vores fælles mål er at skabe det bedste udbud til vores medlemmer.

Til kontoret i Brøndby søger vi en idérig og kreativt tænkende kollega med stor interesse for og viden om padel. Du skal kunne se dig selv i rollen, hvor du udtænker, udvikler og igangsætter fremtidens succesfulde turneringssetup og holdturneringer til såvel elitespilleren som til motionisten.

Det er en fordel, at du har kendskab til turneringsafvikling og turneringsstruktur – dog behøver dit kendskab ikke nødvendigvis være fra padel. Endvidere leder vi efter en iderig og kreativ person, som har indsigt og forståelse for, hvad et godt padelkoncept og et padelevents skal indeholde for at blive en succes.

Du vil dagligt skulle hjælpe og servicere vores medlemmer og foreninger, når de henvender sig om stort og småt på telefon og mail. Derfor er det vigtigt, at du er hjælpsom og udadvendt af natur og naturligt giver en hånd med forfaldende opgaver. Der vil i forlængelse af ovenstående også indgå administrative opgaver, som du kommer til at varetage og udføre i dagligdagen på lige fod med dine kollegaer på både padel og tennis.

Padel er stadig en ny sport. Du vil derfor opleve, at mange projekter vil være uden tidligere sammenligningsgrundlag. Det ser vi som en stor styrke. En styrke, som betyder, at du i rollen vil få stor indflydelse på fremtidens udbud af padelturneringer. Men det sætter også krav til dig som person, at du naturligt er opsøgende og udadvendt, og samarbejder og inddrage gode kollegaer fra DGI og unioner i dine projekter.

For at få nye medlemsklubber godt i gang og for at fastholde eksisterende skal du være indstillet på, at der vil være en del mødeaktivitet og arbejde lokalt i klubberne med oplæring, opsætning og afvikling.

Vi er en politisk ledet organisation med en medlemsvalgt bestyrelse. Det er derfor nødvendigt, at du kan navigere i den type organisation.

Din faglige baggrund:

• Du har gerne erfaring med, turneringsafvikling, turneringudvikling og turneringsstruktur
• Du har et naturligt projektgen
• Du motiveres af at arbejde systematisk og ud fra en handlingsplan
• Du er god til at samarbejde og skabe relationer og netværk
• Du evner at kommunikere tydeligt og nøjagtigt
• Du kan vise retningen, spille andre gode og tør give slip på opgaverne, når andre skal tage over
• Du kan holde overblikket og retningen på flere sideløbende projekter
• Du skal kunne navigere i officepakken og være parat til at tilegne dig nye programmer.

Stillingen tidsbegrænset til 18 måneder med en arbejdstid på 37 timer ugentligt. Du skal være indstillet på, at noget af arbejdstiden ligger om aftenen og i weekenden.

Lønnen forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

I Idrættens Hus vil du dagligt omgås atleter og folk fra andre specialforbund, der alle brænder for foreningsidrætten. Der er en god kantineordning og mulighed for at benytte Team Danmarks træningsfaciliteter.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, kan du kontakte Anja Kostecki, Teamleder for turnering og kommunikation på tlf. 40412196. Dette kan ske i tidsrummet 9-15.

Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.
Tiltrædelse hurtigst muligt.

Din motiverede ansøgning og CV sendes til ako@tennis.dk.