Nomineret til Arla Protein Spillerprisen: Maria Rasmussen

Nomineret til Arla Protein Spillerprisen: Maria Rasmussen

Nomineret til Arla Protein Spillerprisen: Maria Rasmussen 1600 1067 Padel i Danmark

I denne uge præsenterer vi de tre nominerede til Arla Protein Spillerprisen. Prisen skal uddeles for første gang og gives til en spiller, der i særlig grad har udviklet sig eller udmærket sig i padelsporten i Danmark. I dag kan du møde vores tredje nominerede: Maria Rasmussen.

Foto: Morten Olsen

For første gang nogensinde skal Arla Protein Spillerprisen uddeles. Prisen skal bidrage til at sætte spot på en spiller, der i særlig grad har udviklet sig eller udmærket sig i padelsporten i Danmark.

Sammen med Arla® Protein vil Padel i Danmark med prisen hylde de store individuelle præstationer i padelsporten i Danmark, der er med til at tage sporten endnu længere hver dag.

Vinderen kan se frem til en præmiecheck på 10.000 kroner, som skal støtte op om spillerens videre udvikling.

De tre nominerede er udvalgt af en jury bestående af repræsentanter fra Padel i Danmark. Vinderen bliver ligeledes besluttet af juryen.

’Padel i Danmark’ er navnet på DGI og Dansk Tennis Forbunds samlede indsats for at udvikle padelsporten i Danmark.

Nomineret: Maria Rasmussen

På kun halvandet år har Maria etableret sig helt i toppen af den danske padelelite. Maria har i mange år været landsholdsspiller i tennis, før hun fik øjnene op for padel. Og siden da er det kun gået én vej.

Maria er dedikeret til fingerspidserne. Med både fuldtidsjob og at være mor til tre små børn, har hun klaret på rekordtid at arbejde sig op helt i toppen blandt de allerbedste kvindelige padelspillere i Danmark.

Maria kan heller ikke lægge skjul på, hvor meget det betyder for hende at få en nominering til Arla Protein Spillerprisen, da Padel i Danmark ringer.

”Det betyder utrolig meget. Jeg bruger meget tid på sporten. Dels for at dygtiggøre mig selv, men også fordi jeg rigtig gerne vil udbrede sporten og få flere til at spille – også flere kvinder og børn. Derfor betyder det enormt meget at få denne nomineringen og forhåbentlig kunne brede budskabet om, hvor fedt padel er ud til endnu flere.”

En god padelrepræsentant

Maria har, foruden at deltage i Padel i Danmarks elitesamlinger, også taget Padel i Danmarks træneruddannelser, hvor hun efterfølgende har fungeret som underviser flere gange. I juni deltog hun i damedouble-rækken ved DM i Padel 2022 – Powered by Arla Protein, hvor hun sammen med sin makker Trine Bassett blev danmarksmester.

For Maria var højdepunktet dog at få lov til at vise padel frem fra sin bedste side foran et stort publikum i flotte rammer.

”Hele setuppet var fedt. Vi var nede på en havn omgivet af mange andre sportsgrene. Og det gjorde, at folk, der måske ikke kom direkte på grund af padel, endte med at stoppe op og se kampene. Jeg syntes, at det var en helt fantastisk kulisse. Dels var jeg glad for DM-titlen, men nok endnu mere for den promovering, som padel fik den weekend.”

Foto: Morten Olsen

Selvom Maria har en travl hverdag, er padel en stor prioritet i hendes liv. Både som underviser og spiller. Derfor har hun mange drømme, som både indebærer sig selv og padelsporten generelt. Det ligger hende nemlig meget på sinde at udbrede og udvikle padelsporten i Danmark. Hun er en god repræsentant for padel og går altid til opgaven med professionalisme. Hvad end det er en vigtig kamp eller som underviser på træneruddannelsen.

”Der er flere ting i det. Dels at blive så dygtig som mulig, når nu jeg har en anden sportsbaggrund og ikke er startet som 25-årig. Jeg er 44 år. Men det mærker jeg ikke som nogen hindring. Så længe, der er udviklingspotentiale, er det bare tiden, der spiller ind. Og så vil jeg gerne blive en dygtig padelformidler. Jeg har taget Padel i Danmarks trænerkurser, netop fordi jeg ønsker at blive endnu klogere på formidling af padel.”

Skaber værdi til sporten

At Maria er kommet helt til tops på kort tid, vidner om et stort padeltalent og hårdt og vedholdenede arbejde. Maria er en kvinde, der tør tænke langsigtet og give alt for at nå sine mål. Hun går altid ydmygt til værks og er altid opsøgende i jagten på at blive bedre. Derfor fortjener hun den sidste nominering til Arla Protein Spillerprisen.

”Maria har på rekordtid etableret sig som en af de allerbedste spillere. Hun er meget opsøgende for at lære og meget ydmyg i forhold til at lære sporten at kende. Og hun er også meget positiv og har bidraget som deltager på Padel i Danmarks trænerkurser og underviser selv. Maria spiller fremragende og er blandt de allerallerbedste kvindelige padelspillere i Danmark, og det har hun opnået på omkring halvandet år,” forklarer Tore Deleruan-Skjold, der er padelkonsulent i Padel i Danmark.

De foregående to dage har vi kunnet afsløre, at Julia Wiese og Emil Lilleøre også er nomineret til Arla Protein Spillerprisen. Vinderen vil blive afsløret i de kommende uger.

Om prisen:

Arla Protein Spillerprisen skal bidrage til spiller- og talentudviklingen ved at kaste spotlight på de nominerede spillere og ved at støtte vinderen med præmien på 10.000 kroner.

Vinderen af Arla Protein Spillerprisen er kendetegnet ved flere af nedenstående ting

  • En spiller som har gennemgået en markant udvikling rent spillemæssigt
  • En spiller, som er en god repræsentant for padelsporten og en god rollemodel i sporten
  • En spiller som tør tænke langsigtet og ikke blot er fokuseret på resultater her og nu
  • En spiller, som med sit engagement bidrager til den samlede spiller- og talentudvikling i Danmark
  • En spiller som deltager aktivt i aktiviteter under Padel i Danmark

Prisen skal uddeles for første gang i år. Vinderen vil modtage pris og præmiecheck i spillerens klub af repræsentanter fra både Arla® Protein og Padel i Danmark.