Det er tid til at have det sjovt – som et hold

Det er tid til at have det sjovt – som et hold

Det er tid til at have det sjovt – som et hold 570 450 Padel i Danmark

Danmarks stærkeste og sjoveste padel-hold skal findes – og dit hold skal være med. I samarbejde med foreninger og private centre præsenterer DGI og Dansk Tennis Forbund holdturneringen, som er for alle niveauer.

Nu kan du og vennerne lave et hold og stille op i padel-holdturneringen under DGI og Dansk Tennis Forbund.

Holdturneringen begynder til september, og strukturen er kommet på plads i tæt samarbejde med både foreninger og de private centre. Alle er kommet med input, vendt ideerne og kommet frem til en struktur, der ganske kort fortalt byder på en elitedivision, regionale 1. og 2. divisioner – og en veteranrække. Naturligvis både for kvinder og for mænd.

”Hos DGI og Dansk Tennis Forbund er vi glade for at kunne tilbyde en holdturnering for alle niveauer. Det har været vigtigt for os, at forarbejdet er gjort i tæt samarbejde med flere foreninger og private centre, da begge parter er vigtige i udviklingen af sporten. Nu glæder vi os til at komme i gang med holdturneringen på den anden side af sommeren, og vi håber, at der bliver mange gode kampe og hyggelige stunder på banerne over alt i landet,” siger Laura Holm Jørgensen, turneringskoordinator.

Det er ganske enkelt at lave et hold. Det kræver blot mindst fire personer. Der er fastsat terminer og åben for tilmelding.

Fællesskab med holdkammerater

”Hos PadelBoxen er vi glade for at kunne understøtte udviklingen af padel i Danmark og ser samspillet imellem de private centre og foreninger som en vigtig del af en fortsat fremtidig vækst. Vi kan i fælleskab etablere de tilbud og aktiviteter, som fremadrettet kan sikre en positiv udvikling af sporten, og bidrage til at endnu flere får øjnene op for denne fantastiske sport”, siger Kim Poulsen, medarbejder af PadelBoxen.

PadelBoxen, Match Padel og ProPadel har på vegne af flere centre bidraget til arbejdet, ligesom Holbæk Tennis og Padel Klub, Dragør Tennis Klub og ØBG Silkeborg har været med til at få det hele på plads.

“I ØBG Silkeborg elsker vi holdturnering, da man deler både op- og nedture med sine holdkammerater. Vi er derfor meget glade for, at Dansk Tennis Forbund og DGI har lanceret en holdturnering, som understøtter både foreninger og private centre,” siger Johannes Park Skak, sportschef hos ØBG Silkeborg.

Læs mere om holdturneringen og tilmeld dit hold her.