Tilmeldingen er åben: Kom på efterårets trænerkurser

Tilmeldingen er åben: Kom på efterårets trænerkurser

Tilmeldingen er åben: Kom på efterårets trænerkurser 1600 1067 Padel i Danmark

Sensommeren og efteråret bugner af trænerkurser. Tilmeld dig Padeltræner 1-4 eller den helt nye Tennis- og padelcoach-uddannelse, der bliver afholdt for første gang.

Der bliver givet instruktioner, før de studerende selv skal i aktion.

DGI og Dansk Tennis Forbund har masser af tilbud på hylderne i form af trænerkurser dette efterår til padeltrænere, der drømmer om at blive endnu dygtigere.


Men tag ikke vores ord for det. Læs i stedet, hvad deltagerne selv siger om kurserne:


Lige nu har vi disse kurser i kalenderen:

Padeltræner 1-uddannelse:

*Padeltræner 1 er et grundlæggende trænerkursus, som går i dybden med trænerrollen, og hvad den indebærer. Du får her indsigt i trænerens opgaver, motivation, adfærd, fremtoning og egenskaber. Du lærer, hvordan du laver aldersrelateret træning, og hvordan du planlægger en undervisning.

Padeltræner 2-uddannelse:

* I Padeltræner 2 tager vi for alvor fat i sporten og dens tekniske og taktiske facetter. Du lærer om korrekt positionering og slagteknikker, får opbygget en fundamental viden om de taktiske og kommunikative facetter, samt gode øvelser til at tage direkte med ud på banen. Du lærer at kunne demonstrere alle padelsportens slag, og hvordan og hvornår de bedst bruges.

Padeltræner 3-uddannelse:

  • Den 24.-25. august 2024, begge dage kl. 10-18 i Aalborg. Tilmeld dig her.
  • Den 21.-22. september 2024, begge dage kl. 10-18 i Erritsø. Tilmeld dig her.
  • Den 3.-4. november 2024, begge dage kl. 10-18 i Ølstykke. Tilmeld dig her.

*Padeltræner 3 har til hensigt at gøre dig klogere på din trænerrolle generelt. Både på hvordan du er som type og hvilke undervisningsmetoder, du benytter dig af. Vi arbejder med teorien bag spilovergange og basal spiltaktik.

Padeltræner 4-uddannelse:

  • Den 7.-8. september 2024, begge dage kl. 10-18 i PadelPadel CPH i Brøndby. Tilmeld dig her.
  • Den 30. november-1. december 2024, begge dage kl. 10-18 i ØBG Silkeborg. Tilmeld dig her.

* Med padeltræner 4 tager vi et dybere stik i de forskellige aspekter af trænerrollen. Vi kommer igennem den gode træningskultur, der sikrer klubber og foreninger en mere bæredygtig fremtid med fastholdelse af medlemmers motivation gennem hele livet.

Bliv Tennis- og padelcoach:

* Padelcoach-uddannelsen er Dansk Tennis Forbunds niveau II-uddannelse og er klassificeret svarende til niveau II i henhold til det europæiske netværk for sport og arbejde (ENSSHEE). Uddannelsen er for dem, der har taget den grundlæggende træneruddannelse (Padeltræner 1-4) og som ønsker fordybelse og nyeste viden inden for centrale emner som taktik, teknik, fysik, mentale aspekter samt underviserrollen og klubudvikling.