3 karakterdannende grunde til at blive træner

3 karakterdannende grunde til at blive træner

3 karakterdannende grunde til at blive træner 1600 1067 Padel i Danmark

Har du overvejet at hoppe i trænerdragten? Her har du tre grunde til at trænertjansen er det hele værd.

Vil du også være træner? Find vores kurser nederst!

1. Du bliver superhelten alle vil ligne

Som træner gør du en kæmpe forskel for andre. Du deler ud af dine egne gyldne erfaringer, og bliver på den måde en inspirationskilde, som spillerne vil huske for evigt. Sagt med andre ord bliver du synonymet for superhelten, som spillerne ønsker at være.

Det giver et mentalt kick, når du ser dine spillere gro og blive dygtigere og dygtigere – fordi du har været med til at guide dem.

2. Du bliver rockersej til at stå foran andre

Analyser viser, at noget af det, vi mennesker, frygter allermest er at sige noget foran andre mennesker.

Som træner bliver du ”kastet” foran flokken fra første færd. Det er dig, der skal lede, forklare og få alle med – og det kan være en smule skræmmende.

Men det er helt ok at fejle og eksperimentere i starten, for med tiden bliver du en knivskarp formidler, du lærer at lære fra dig og stå foran en forventningsfuld flok – egenskaber som du kan bruge direkte i dit liv ved siden af sporten.

3. Du høster taksigelser og skulderklap

Taknemmelighed. Når først du har prøvet det en gang, vil du have mere. Trænertjansen er et uselvisk hverv, som typisk høster anerkendelse fra både spillere og forældre. Det er bare verdens bedste følelse at være noget for nogen, og få et tak til gengæld det gør trænergerningen det hele værd.

Er du klar til at tage springet?

Så er det helt oplagt at komme med på et trænerkursus, og DGI og Dansk Tennis Forbund masser i posen til dig dette efterår.