DGI Lånefonden stiller skarpt på indendørs padelprojekter

DGI Lånefonden stiller skarpt på indendørs padelprojekter

DGI Lånefonden stiller skarpt på indendørs padelprojekter 2309 1732 Padel i Danmark

DGI Lånefonden stiller op til 1,7 millioner kroner til rådighed for lån til dit padel-projekt. Der fokuseres på anlæg, hvor foreninger bygger haller med minimum 2 indendørsbaner for at skabe gode muligheder for vækst og fællesskab.

Padel er sjovt og sundt. Det er et spil for alle. Det spilles sammen. Og det styrker fællesskabet. Derfor skal flere i Danmark have del i glæden – og dele glæden. For at kunne det i foreningssammenhæng skal foreningerne have adgang til baner at spille på i hele landet.

Med midler fra DGIs Lånefond, sætter DGI i efteråret 2020 fokus på padelprojekter, som gør det attraktivt at spille padel i forening. Der fokuseres på anlæg, hvor der bygges haller med minimum 2 indendørsbaner for at skabe gode muligheder for vækst og fællesskab.

Mulighederne for lån gælder alle foreninger, der har spændende indendørs padelprojekter i tankerne. Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Morten Hedegaard, padelkonsulent hos DGI og Dansk Tennis Forbund, på telefon 7172 1073 eller mail morten.hedegaard@dgi.dk.

Sidste frist er d. 15. november, men meget gerne før.