Den første elitetræningssamling i padel

Den første elitetræningssamling i padel

Den første elitetræningssamling i padel 1867 1400 Padel i Danmark

Den spanske toptræner Ramiro Choya kommer til at styre slagets gang, når vi inviterer de bedste herboende padelspillere til elitetræningssamling i december som en del af Padel i Danmark.

Foto: Esben Zøllner Olesen for DGI og DTF

De bedste herboende padelspillere mødes i weekenden den 19. og 20. december til elitetræningssamling i ProPadel i Nordhavn. Træningen af de otte inviterede kvinder og 16 inviterede mænd varetages af den spanske toptræner Ramiro Choya.

Spanieren har blandt andet trænet verdensklassespillerne Paquito Navarro og Juan Lebrón, som ligger nummer 1 og 2 på verdensranglisten.

Samlingen er den første af sin art. Den arrangeres af Dansk Tennis Forbund og DGI, der under fællesskabet Padel i Danmark arbejder for at styrke sporten i Danmark.

”Vores ambition er at understøtte padelsporten på alle niveauer lige fra klubudvikling og begyndertræning til den øverste elite. Med denne elitetræningssamling giver vi et tilbud til de bedste herboende padelspillere, som kan være med til at gøre dem endnu bedre,” siger Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund.

Herrerne samles lørdag den 19. december og vil af corona-hensyn være delt i to grupper. Damerne træner søndag, hvor de foruden Ramiro Choya vil have Tore Deleuran-Skjold med som assistenttræner.

FAKTA

Inviterede damespillere
Damerne samles søndag den 20. december.

Gitte Haxen, Line Irby Nørregaard, Julia Wiese, Smilla Lindeskog, Trine Bassett, Kitte Kry Bøttcher, Betina Pedersen og Anastasia Yakimova.

Inviterede herrespillere
Herrerne samles lørdag den 19. december.

Nils Skajaa, Marc Møller, Emil Domela, Martin Monrad, Mads Elholm, Esben Hess Olesen, Mads Engsted, Tore Deleuran-Skjold, Mads Holm Hansen, Sofus Enrum, Tobias Lau Stemann, Kristoffer Jørgensen, Nickolai Linde Nielsen, Morten Brødbæk, Alex Laugesen og Emil Lilleøre.