Dansk Padel Tour 2021

Dansk Padel Tour 2021

Dansk Padel Tour 2021 1867 1400 Padel i Danmark

Corona har sat sit præg på den første Dansk Padel Tour. Vi fastholder formatet og forlænger sæsonen. Det giver syv afdelinger i 2021, inden de bedste par tørner sammen i december til den afsluttende Masters.

 Foto: Esben Zøllner Olesen

Der var masser af seværdige dueller og gode padelkampe, da de to første afdelinger af Dansk Padel Tour blev afviklet i september og oktober. De efterfølgende tre afdelinger er alle blevet udsat grundet COVID-19 og de deraf følgende restriktioner. Og meget tyder på, at den sjette afdeling, som skulle have været afviklet d. 13.-14. februar, også må udsættes.

Derfor har vi kigget længere frem og valgt at tilpasse Dansk Padel Tour til den nuværende situation. Vi flytter det hele frem i kalenderåret og tilføjer yderligere to afdelinger. Det betyder, at vi satser på, at den næste afdeling af Dansk Padel Tour kan afvikles d. 3.-4. april i det nye padelcenter hos KIF Padel. Herefter står den på seks afdelinger mere, inden vi afslutter Dansk Padel Tour til en stor Masters i december.

De allerede to afholdte afdelinger tæller med i kapløbet om at komme med til Masters.

Datoerne for de kommende afdelinger – og mange af spillestederne – er allerede klar. Se her, hvornår og hvor der spilles Dansk Padel Tour 2021. 

Vi forventer at åbne for tilmeldingerne til de første afdelinger i starten af februar.