DM i padel til Odense i maj

DM i padel til Odense i maj

DM i padel til Odense i maj 2560 1707 Padel i Danmark

Årets danmarksmestre i padel skal kåres 22.-24. maj, når Dansk Tennis Forbund og Padelboxen i Odense byder indenfor til et brag af en DM-fest.

 Foto: Esben Zøllner Olesen

*Opdateret 17. marts. Da DM blev planlagt, blev det lagt på datoer, hvor der ikke var andre større begivenheder for padelspillerne. Det har vist sig, at der siden er kommet det. Derfor er DM flyttet til pinseweekenden, den 22-24. maj, så alle padelspillere har mulighed for at deltage.

Dansk Tennis Forbund og Padelboxen i Odense er 22.-24. maj være værter for årets danmarksmesterskaber i padel. Det bliver tre dage med masser af padel og mulighed for, at spillere på mange niveauer kan få en uforglemmelig weekend.

”Vi glæder os til at holde et kæmpe brag af et padel-DM. Det bliver et mesterskab, hvor der selvfølgelig er fokus på at kåre landets bedste spillere. Men samtidig skal det være et event, der er åbent for rigtig mange. Deltagerne skal køre derfra med armene over hovedet og en oplevelse, de aldrig glemmer,” siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker.

Udover selve hovedturneringerne, hvor danmarksmestrene kåres i dame-, herre- og mixeddouble, vil der samtidig være juniorrækker, veteranrækker og niveauopdelte rækker. Rundt om selve turneringen i Padelboxen vil der være et væld af aktiviteter, stande, foodtrucks med mere.

Tilmeld din makker og dig til DM her.

”Padel i Danmark-samarbejdet mellem DGI og Dansk Tennis Forbund rummer hele padelsporten med klubudvikling, trænerkurser, turneringer og talentudvikling. Et DM en naturlig del af de aktiviteter. Det bliver et DM på padelsportens præmisser, hvor det sociale og den gode stemning er en lige så stor del som selve kampene,” siger Emil Bødker.

Kim Poulsen er daglig leder i Padelboxen i Odense. Han ser frem til at byde padelentusiaster fra nær og fjern velkommen på de ni baner.

”I Padelboxen glæder vi også rigtig meget til at slå dørene op for spillere fra hele landet, når danmarksmesterskaberne løber af stablen. Vi er opsatte på at skabe den største padelfest, som spillerne sent vil glemme,” siger Kim Poulsen.

Tilmeldingen til DM i padel åbner 15. marts og kan tilgås her på padelidanmark.dk.

Padel i DM-ugen næste år

I 2022 afholder Danmarks Idrætsforbund (DIF) for første gang DM-ugen. Til DM-ugen vil en lang række danske mesterskaber i for eksempel cykling, atletik og tennis blive samlet i én by i samme uge. Aalborg er vært, når det går løs i uge 25 i 2022.

Padel bliver en del af programmet i DM-ugen, hvilket naturligt vil få endnu flere øjne til at rette sig mod den fremadstormende disciplin.

”DM-ugen er en meget spændende nyudvikling i dansk idræt, og vi er sikre på, at padel passer perfekt ind side om side med danmarksmesterskaberne i mere traditionelle sportsgrene. Med padels store fremmarch kan sporten få rigtig stor bevågenhed og nå endnu længere ud under DM-ugen næste år,” siger Emil Bødker.

Rækker til DM i padel

Som udgangspunkt spilles der damedouble, herredouble og mixeddouble i alle rækker.

  • Junior: U14 og U18
  • Senior: Niveau A og B
  • Veteran: +40 og +50

Tilmeldingen til DM i padel her.