DM i padel – tilmeld dig senest på søndag

DM i padel – tilmeld dig senest på søndag

DM i padel – tilmeld dig senest på søndag 1867 1400 Padel i Danmark

Det er ved at være sidste udkald, hvis du og din makker skal være med i kampen om DM-medaljerne! Tilmeldingsfristen er søndag d. 16. maj. DM i padel spilles hos Padelboxen i Odense i pinsen d. 22-24. maj.

 Foto: Esben Zøllner Olesen

Der er allerede mange spillere tilmeldt til DM i padel. Og du kan også nå at blive en del af begivenheden og kæmpe med om medaljer og hæder. Tilmeldingsfristen er søndag d. 16. maj.

Dansk Tennis Forbund og Padelboxen i Odense er 22.-24. maj værter for årets danmarksmesterskaber i padel. Det bliver tre dage med masser af padel og mulighed for, at spillere på mange niveauer kan få en uforglemmelig weekend.

Udover selve hovedturneringerne, hvor danmarksmestrene kåres i dame-, herre- og mixeddouble, er der juniorrækker, veteranrækker og B-rækker.

Tilmeld din makker og dig til DM her.

Padel i DM-ugen næste år

I 2022 afholder Danmarks Idrætsforbund (DIF) for første gang DM-ugen. Til DM-ugen vil en lang række danske mesterskaber i for eksempel cykling, atletik og tennis blive samlet i én by i samme uge. Aalborg er vært, når det går løs i uge 25 i 2022.

Padel bliver en del af programmet i DM-ugen, hvilket naturligt vil få endnu flere øjne til at rette sig mod den fremadstormende disciplin.

”DM-ugen er en meget spændende nyudvikling i dansk idræt, og vi er sikre på, at padel passer perfekt ind side om side med danmarksmesterskaberne i mere traditionelle sportsgrene. Med padels store fremmarch kan sporten få rigtig stor bevågenhed og nå endnu længere ud under DM-ugen næste år,” siger Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund.

Rækker til DM i padel

Som udgangspunkt spilles der damedouble, herredouble og mixeddouble i alle rækker.

  • Junior: U14 og U18
  • Senior: Niveau A og B
  • Veteran: +40 og +50

Tilmeldingen til DM i padel her.