Alle restriktioner er nu ophævet

Alle restriktioner er nu ophævet

Alle restriktioner er nu ophævet 2560 1707 Padel i Danmark

Den 10. september 2021 kan vi ENDELIG vinke farvel til de sidste corona-restriktioner. Se, hvad jeres klubber fortsat bør have fokus på.

At vise hvordan historien om padel glæder motionister i dag

 Foto: Esben Zøllner Olesen

Efter de sidste corona-restriktioner nu er ophævet, vil Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis ikke længere opdatere med retningslinjer og gode råd om corona på tennis.dk/corona.

Selvom restriktionerne nu er væk, findes COVID-19 desværre stadigvæk i vores samfund. Det er derfor fortsat vigtigt, at der er fokus på smitteforebyggelse – også i padelklubberne.

Sundhedsstyrelsens 6 råd til smitteforebyggelse

Derfor opfordres alle klubber til at hjælpe med at sprede Sundhedsstyrelsens seks gode råd om smitteforebyggelse. Det kan for eksempel gøres ved at hænge Sundhedsstyrelsen plakater op i klubhuse, haller og opslagstavler.

De seks råd er:
  1. Bliv vaccineret
  2. Bliv hjemme og bliv testet, hvis du får symptomer
  3. Hold afstand
  4. Luft ud og skab gennemtræk
  5. Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  6. Gør rent – særligt overflader som mange rører ved

Ved smitte i klubben

Til trods for at mange danskere er vaccinerede, vil man kunne opleve smitte i klubben i løbet af de kommende måneder.

coronasmitte.dk finder I fortsat svar på en lang række spørgsmål, og på Styrelsen for Patientsikkerheds hjemmeside finder I gode beskrivelser af, hvordan man skal håndtere det, hvis man er blevet smittet med COVID19, eller hvis man er nær kontakt til en smittet.

Ved tvivlstilfælde anbefaler vi til enhver tid, at der tages kontakt til Styrelsen for Patientsikkerhed på telefon 32 32 05 11.