Elitesamling i Nordhavn

Elitesamling i Nordhavn

Elitesamling i Nordhavn 1867 1400 Padel i Danmark

Den internationale toptræner Juanma Rodriguez kommer til at styre slagets gang, når DTF afholder elitetræningssamlinger for en række af de bedste danske padelspillere som en del af “Padel i Danmark”.

 Foto: Esben Zøllner Olesen

En række af landets bedste padelspillere samles 7. november hos ProPadel i den københavnske nordhavn. Det sker til elitesamling under kyndig styring fra den internationale trænerkapacitet Juanma Rodriguez, som til dagligt arbejder med flere af verdens bedste spillere.

Samlingen arrangeres af Dansk Tennis Forbund og DGI, der under fællesskabet Padel i Danmark arbejder for at styrke sporten i Danmark.

”Målet med træningssamlingerne er at give spillerne ny viden omkring den taktiske og tekniske udvikling i spillet og give spillerne øvelser med hjem, som kan trænes på egen hånd. Derfor laver vi træningerne for at give spillerne ny inspiration til deres daglige træningsindsats,” siger Tore Deleuran-Skjold, der er padelkonsulent i Padel i Danmark og tovholder på elitesamlingerne.

De mandlige elitespillere lægger for med et tretimers træningspas om formiddagen, inden kvinderne tager over om eftermiddagen.

Dansk Padel Tour 6

Er du også ramt af padelfeberen? Så grib fat i din makker og tilmeld jer sjette afdeling af Dansk Padel Tour, som spilles 20.-21. november hos PadelStar i Aarhus.

Der spilles i følgende rækker:
• Damer og herrer: A-række
• Damer og herrer: B-række
• Herrer: Veteran-rækken 45+

Tilmeld dig her.

Spillerne på træningssamlingen er:

Damer

Siw Domela, Line Irby Nørregaard, Julia Isabella Wiese, Kitte Kry Bøttcher, Maria Rasmussen, Jeanette Winther Andersen, Carla Rodriguez Sanchez, Liv Deleuran-Skjold

Herrer

Tobias Galskov, Mads Laudrup, Marc Emil Møller, Emil Domela, Martin Monrad, Emil Lilleøre, Alex Laugesen, Tore Deleuran-Skjold