DTF og DGI indgår aftale med RACKET GROUP

DTF og DGI indgår aftale med RACKET GROUP

DTF og DGI indgår aftale med RACKET GROUP 1280 853 Padel i Danmark

Dansk Tennis Forbund, DGI og RACKET GROUP underskriver aftale, som skal sikre den fortsatte udvikling af padelsporten i Danmark. Aftalen skal være med til at understøtte Dansk Tennis Forbunds og DGI´s arbejde med at udvikle padelsporten til en foreningsidræt i Danmark.

Foto: RACKET GROUP

Padel er den hurtigst voksende sportsgren på verdensplan, og Danmark er et af de steder, hvor det går rigtig stærkt. Nu sætter Dansk Tennis Forbund og DGI ekstra turbo på udviklingen af padel som foreningsidræt.

Det sker med en partnerskabsaftale med RACKET GROUP, som er en del af Sports Group Denmark. Aftalen giver faste og rimelige priser på bolde og padeludstyr med mærkerne FZ FORZA og Babolat og vil komme landets foreninger til gode.

”Padelsporten er i rivende udvikling, og det ser ud til at væksten fortsætter. Vi tror på, at der også er muligheder i at udvikle padel til en foreningssport, så sporten og udøverne også får de fordele, glæder og sammenhold, et foreningsliv giver,” siger Carsten Brink, salgschef i RACKET GROUP.

”Aftalen indebærer muligheder og produkter fra både FZ FORZA og Babolat, som i dag begge to hører til blandt de allerstørste padel-leverandører i det danske marked. Med udgangspunkt i de muligheder to brands giver, samt en generel stor erfaring fra arbejdet med foreninger, forventer vi at være en aktiv og værdifuld partner,” fortsætter han.

Foreningsfokus hos DGI og DTF

DGI og Dansk Tennis Forbund arbejder tæt sammen om udvikling af padelsporten i samarbejdet Padel i Danmark. Aftalen med RACKET GROUP er i den forbindelse et vigtigt element.

”Det er en kæmpe ambition for os at forankre padel som en stor foreningsidræt i Danmark. Sammen med RACKET GROUP kan vi nu tilbyde klubberne intropakker, så de kan få udstyr, der hjælper dem til at tage godt imod nye padelspillere og sprede kærligheden til sporten – og det tilmed til en fornuftig pris,” siger Brian Kjær, der konsulent med ansvar for padel i DGI.

For den enkelte klub bliver det nemt at få fingrene i bolde og intropakker. RACKET GROUP samarbejder med en lang række lokale sportsbutikker, der forhandler produkterne fra FZ FORZA og Babolat, og samtidig arbejder RACKET GROUP på en klubportal, der vil give foreningerne mulighed for at benytte de gode tilbud i aftalen direkte over nettet. Når klubportalen er klar, vil det blive annonceret her på siden.

”Vi trykker virkelig på speederen med indsatsen under Padel i Danmark. Til klubberne tilbyder vi hele paletten med klubudvikling, træneruddannelse, introkurser, rådgivning om faciliteter, turneringer og udstyr. RACKET GROUP er den helt rigtige samarbejdspartner til at levere bat og bolde til de danske foreninger, og vi ser meget frem til samarbejdet.” siger direktør i Dansk Tennis Forbund, Emil Bødker.

Aftalen mellem DTF, DGI og RACKET GROUP er trådt i kraft og løber foreløbig til og med udgangen af 2023.

Om RACKET GROUP

RACKET GROUP er specialister i ketchersport og er en del af Sports Group Denmark. Sports Group Denmark designer, producerer og distribuerer sports- og fritidstøj til mænd, kvinder og børn. Siden starten i 2012 er Sports Group Denmark vokset til af de største firmaer indenfor sportswear i Skandinavien.

For at styrke set-uppet blev RACKET GROUP dannet i slutningen af 2020, og alle ketchersportsaktiviteter er flyttet fra Sports Group Denmark til RACKET GROUP, der har hovedsæde i Frederikshavn.

RACKET GROUP kan kontaktes på info@racket-group.dk

Om Padel i Danmark

Padel i Danmark er et samarbejde mellem DGI og Dansk Tennis Forbund. Formålet er at udvikle padelsporten i Danmark på sportens egne præmisser, samtidig med at den bliver solidt forankret i den unikke danske model med foreningsidræt.

DGI og Dansk Tennis Forbund brænder for at gøre det nemt at være padelklub ved at tilbyde foreningerne den fulde pakke med klubudvikling, træneruddannelse, introkurser, rådgivning om faciliteter, turneringer og udstyr.