Sulten og koncentreret elitesamling

Sulten og koncentreret elitesamling

Sulten og koncentreret elitesamling 600 450 Padel i Danmark

Spiltaktik, skarpere lobs og hvordan man bedst holder nettet var på menuen, da der blev holdt elitetræningssamling i padel hos ProPadel.

Træneren Juanma Rodriguez (midten) gav taktiske fif til de danske spillere.

Søndag den 7. november var en udvalgt skare af landets bedste padelspillere samlet hos ProPadel i Nordhavn. De mandlige elitespillere lagde for med et tretimers træningspas om formiddagen, inden kvinderne tog over om eftermiddagen.

Slagets gang blev ledet af den internationale trænerkapacitet Juanma Rodriguez, som til dagligt arbejder med flere af verdens bedste spillere.

Elitetræningssamlingen blev arrangeret af Dansk Tennis Forbund og DGI, der under fællesskabet Padel i Danmark arbejder for at styrke sporten i Danmark.

“Stemningen var, som den skulle være: sulten og koncentreret. Juanma havde nogle spiltaktiske oplæg med, som man kunne tage med hjem og arbejde videre med på egen hånd ude i klubberne og centrene,” siger Tore Deleuran-Skjold, der er en af spillerne og samtidig padelkonsulent i Padel i Danmark og tovholder på elitesamlingerne.

Tore Deleuran-Skjold fortæller, at der primært var fokus på skarpere brug af lob i defensiven og hvordan man offensivt står imod og holder nettet. Næste samling bliver efter planen afholdt i første kvartal af 2022.

Spillerne på træningssamlingen er:

Damer

Siw Domela, Line Irby Nørregaard, Julia Isabella Wiese, Kitte Kry Bøttcher, Maria Rasmussen, Jeanette Winther Andersen, Carla Rodriguez Sanchez, Liv Deleuran-Skjold

Herrer

Tobias Galskov, Mads Laudrup, Marc Emil Møller, Emil Domela, Martin Monrad, Emil Lilleøre, Alex Laugesen, Tore Deleuran-Skjold