Padel er med ved DM-ugen

Padel er med ved DM-ugen

Padel er med ved DM-ugen 1379 844 Padel i Danmark

DM i padel – powered by Arla® Protein – er en del af programmet, når DIF for første gang i historien arrangerer en fælles DM-uge med danmarksmesterskaber i omkring 30 sportsgrene. Tilmeldingen er åben.

Der kommer til at være sport så langt øjet rækker, når Aalborg i uge 25 er vært for den første DM-uge nogensinde. DM-ugen er en stor samlende national sport event, som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. Et slags mini-OL på dansk grund.

I omegnen af 30 sportsgrene vil løbe af stablen i samme uge i samme by. Og padel er selvfølgelig med på programmet.

Det er Danmarks Idrætsforbund, der står bag denne nyskabelse i dansk idræt, der med garanti vil kaste mere opmærksomhed af sig, end normale danmarksmesterskaber ellers kan trække.

Det bliver et fantastisk udstillingsvindue for padelsporten, når DM afholdes med maksimal bevågenhed side om side med store, traditionelle, olympiske sportsgrene som cykling, atletik, svømning og tennis. Vi vil gøre vores ypperste for, at det bliver en turnering ud over det sædvanlige at være en del af.

– siger turneringskonsulent i Padel i Danmark, Mads Bojsen.

Festlig fejring

DM i padel – powered by Arla® Protein afvikles 24.-26. juni i et af landets allerbedste Padelcentre – nemlig PadelPadel. I samarbejde med Arla® Protein inviterer Padel i Danmark landets bedste spillere til DM i padel, hvor Racket Group er boldsponsor.

Der spilles DM i de tre rækker dame, herre og mix. I hver række går de seks stærkeste par direkte ind i hovedturneringen, der spilles som en cupturnering. De fire næste par kæmper om de to sidste pladser i turneringen i kvalifikationskampe.

Kvalkampene spilles fredag aften. Lørdag spilles kvart- og semifinaler, mens søndagen står i finalernes tegn med præmieoverrækkelse på havnefronten som en del af festlighederne ved DM-ugen.

Noget for alle

Det bliver ikke kun landets ypperste padelspillere, der har noget at komme efter hos PadelPadel i Aalborg. Weekenden og især lørdag bliver spækket med sideevents, hvor du kan få testet evnerne uanset dit niveau.

Vi giver den fuld gas med vores sideevents, så alle padelelskere får mulighed for at blive en del af den sportslige folkefest, som DM-ugen lægger op til at blive. Alle par er sikret mindst tre kampe, og pauserne kan passende blive brugt på at se, hvem der løber med DM-medaljerne.

– siger Mads Bojsen

Forventeligt spilles der sideevents følgende rækker:
Herredouble A, B og C, Damedouble A og B, Mixdouble A og B, U14, U18 række og veteranrækkerne +40 og +50.