Anlægspartnerne giver masser af fordele til klubberne

Anlægspartnerne giver masser af fordele til klubberne

Anlægspartnerne giver masser af fordele til klubberne 1200 900 Padel i Danmark

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis & Padel har en række partnere indenfor bane, anlæg og udstyr. Om det gælder anlæg af baner eller et nyt halprojekt, hjælp til fundraising eller lys på anlægget, kan vi anbefale specialister til opgaven.

Herunder kan du få overblikket over og kontaktoplysningerne til de enkelte partnere. Du kan også se seneste udgave af vores folder om bane- og anlægspartnere.

Indhold

  • A) Baner
  • B) Haller
  • C) Belysning
  • D) Fundraising
  • E) Bolde og bat

A) Padelbaner i hele landet

Padel boomer derudaf. A-Sport kan hjælpe med at få padel til din klub. Hos A-Sport hjælper de med alt fra tanker til indvielse af banen og har leveret 20-25% af padelbanerne i Danmark. Der er et hav af informationer og undersøgelse, som skal tages stilling til, når padelbanen skal bygges, men ved køb af padelbane hos A-Sport vil I få tilknyttet en projektleder, som tager jer i hånden gennem hele processen.

LÆS MERE OM A-SPORT 

B) Hjælp til jeres kommende padelhal

Står din klub overfor et nyt halprojekt – eller leger I med tanken? I øjeblikket er HPH Totalbyg i gang med fem nye padelhaller rundt om i hele landet. Foruden dem som HPH Totalbyg lige har afleveret. Tåsinge Tennis og Padel Klub har allerede rakt ud. Og sammen med HPH Totalbyg har de indgået en aftale om at opføre en padelhal med fire baner. Hvis I overvejer det samme, så er HPH Totalbyg klar til en samtale.

LÆS MERE OM HPH TOTALBYG

C) Få energivenlig belysning – inde og ude

“Skønt, at vi har fået nye armaturer, der giver et lavere klimaaftryk og også et bedre lys i hallen,” udtalte bestyrelsen i Rødovre Tennis Klub, efter LITE havde været forbi. I september 2021 kunne klubben indvie et nyt belysningsanlæg på deres tre indendørs baner, fordi der var et ønske om et bedre og mere energivenligt belysningsanlæg. Resultatet blev et ”klasse 2”-tennislys produceret i genbrugsaluminium og armaturer, der kan upcycles. Lyset fungerer for både klubbens bredde- og elitespillere. Hvis lyset skal skiftes – indendørs og udendørs – så er LITE klar.

LÆS MERE OM LITE

D) Meld dig gratis ind i Fundraising Club

Mangler der penge i kassen til at få opført en padelbaner? Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis & Padel stiller Fundraising Club gratis til rådighed for alle medlemsklubber. I Fundraising Club får I adgang til en stor database over alle de fonde og puljer, som har relevans for jer som klub. Derudover får I månedlige webinarer, nyheder, kurser, adgang til skabeloner og meget andet. Fundraising Club er et tilbud fra Aktiv Fundraising.

Skal I have gratis adgang til Fundraising Club, så tilmeld dig her.

LÆS MERE OM FUNDRAISING CLUB

E) Få bat og bolde til jeres nye padelbane

Racket Group er partner indenfor det essentielle i padel – bolde og bat. Padel i Danmark giver i samarbejde med Racket Group Danmark alle medlemsforeninger mulighed for at bestille intropakker af padelbats og bolde til rigtig gode klubpriser. Skal I eksempelvis have gang i træningen på jeres nye padelbane, har Racket Group en super opstartstilbud: 12 FZ FORZA Blaze Spin og 12 rør med tre FZ FORZA GAME bolde. I kan også købe FZ FORZA GAME bolde til en dusinpris på 100 kroner.

FÅ ADGANG TIL KLUB RACKET GROUP