Betina stiller op til DM-ugen: ”Jeg glæder mig”

Betina stiller op til DM-ugen: ”Jeg glæder mig”

Betina stiller op til DM-ugen: ”Jeg glæder mig” 2560 1707 Padel i Danmark

Betina Pedersen har tilmeldt sig DM-ugen. Det samme kan du. Find link til tilmelding nederst i artiklen. Foto: privat

Snart begynder årets sportsfest i Aalborg, når DM-ugen skydes i gang. Betina Pedersen har tilmeldt sig DM i Padel – powered by Arla® Protein og ser frem til en uge fyldt med sport og padel

”Jeg synes, at det er spændende, fordi padel er en meget upcoming sport herhjemme, og jeg synes, at det er fedt, at man nu får muligheden for at komme med til DM-ugen”, fortæller Betina Pedersen.

Betina Pedersen spiller på landsholdet i padel og stiller op i damerækken til DM i Padel – powered by Arla® Protein med sin makker Julia.

For Betina Pedersen er det noget særligt at kunne vise padel frem på en stor sportsscene, hvor mange forskellige sportsgrene er repræsenteret.

”I forhold til, hvor mange sportsgrene der ikke er med, så synes jeg, at det er vildt fedt, at padel er blevet så stort, at det kan komme med til DM-ugen”, fortæller Betina Pedersen og fortsætter:

”Og så glæder jeg mig bare til at opleve stemningen, fordi der netop er flere sportsgrene samlet. Jeg glæder mig til at få det hele med”.

Selvom padel ligger i slutningen af DM-ugen, nærmere bestemt den 24.-26. juni, så har Betina Pedersen planer om at komme før til Aalborg.

”Jeg har en datter, som jeg tager med derop. Så tager vi en forlænget weekend i Aalborg, hvor vi også ser en masse andet sport og hygger os”.

Lyder det også som noget for dig?

Så skynd dig ind og snup en af pladserne til DM i Padel eller DM Sideevents. Der er åbent for tilmeldinger til både DM i Padel og DM Sideevents – Powered by Arla® Protein til og med tirsdag den 7. juni.

DM i Padel er for de allerbedste padelspillere i Danmark – mænd og kvinder. Tilmeld dig her.

DM Sideevents er for ALLE, der har lyst til at være med til en padelfest og en sportsfestival udover det sædvanlige. Tilmeld dig her.