Nomineret til Arla Protein Foreningsprisen: Holbæk Tennis og Padel Klub

Nomineret til Arla Protein Foreningsprisen: Holbæk Tennis og Padel Klub

Nomineret til Arla Protein Foreningsprisen: Holbæk Tennis og Padel Klub 2560 1206 Padel i Danmark

I denne uge vil vi præsentere de nominerede til Arla Protein Foreningsprisen. Feltet har været skarpt og indstillingerne mange. Nu kan I møde den første af i alt tre nominerede foreninger: Holbæk Tennis og Padel Klub.

Finalestævne i Arla Protein Ligaen forår/sommer, hvor Holbæk Tennis og Padel Klub blandt andet lagde baner til arrangementet.

Hver eneste dag er der foreninger, som arbejder for at gøre en forskel for padelsporten i Danmark. Foreninger, der arbejder hårdt for fællesskabet og for at udvikle og udbrede padel.

For første gang nogensinde skal Arla Protein Foreningsprisen uddeles. Arla® Protein og Padel i Danmark er gået sammen om denne pris for at hylde det gode, hårde arbejde i de danske foreninger.

Med prisen følger en præmiecheck på 10.000 kroner, som skal gå til vinderforeningens videre udvikling og virke.

På baggrund af det stærke felt af indstillede foreninger fra hele landet, er det nu blevet tid til at præsentere den første af de tre nominerede til dette års udgave.

Nomineret: Holbæk Tennis og Padel Klub

I Holbæk Sportsby, hvor Holbæk Tennis og Padel Klub holder til, er padel blevet en stor del af hverdagen for rigtig mange mennesker. Faktisk er Holbæk Tennis og Padel Klub med sine over 1000 medlemmer blandt de største padelforeninger i Danmark.

Holbæk Tennis og Padel Klub er et godt eksempel på en forening, der oprindeligt var en tennisklub, men har fået integreret padel i foreningen på lige fod med tennis. Derfor skiftede klubben i 2018 navn, og gik fra Holbæk Tennisklub til Holbæk Tennis og Padel Klub.

For klubchefen i Holbæk Tennis og Padel Klub Carsten Højerslev er det et stort skulderklap efter mange års arbejde og dedikation at være nomineret til Arla Protein Foreningsprisen.

”Det betyder meget for os, for vi har gjort et kæmpe stykke arbejde for at udbrede padelsporten i vores egn siden 2015,” fortæller Carsten Højerslev, da vi overbringer nyheden til ham i telefonen.

”Det har været vigtigt for os at forene og bruge synergierne fra tennis og padel sammen. Sådan at man har nogle ting hver for sig, men man udnytter synergierne organisatorisk, markedsføringsmæssigt og socialt. Derfor betyder det enormt meget for os som forening at blive anerkendt for det og den rivende udvikling, som vi også synes, at vi har bidraget til på padelsporten.”

Igennem flere års indsats har Holbæk Tennis og Padel Klub sikret gode faciliteter under både opstart og efterfølgende stor udbygning af padelsporten i Holbæk. Holbæk Tennis og Padel Klub råder i dag over fem udendørs padelbaner.

Holbæk Tennis & Padel Klub arbejder aktivt for at skabe diversitet i foreningen, og medlemmerne spænder fra pensionister, børn og unge, familier til spillere i de bedste rækker. Holbæk Tennis og Padel Klub blev nummer to i Arla Protein Ligaens Forårssæson.

Foreningens talrige aktiviteter til nye og eksisterende medlemmer er hver dag med til at udvikle padel. I 2022 har klubben blandt andet lavet introduktion for børn og unge i nærliggende almennyttige boligområder samt udbudt muligheder for skolepadel.

Holbæk Tennis & Padelklub har deltaget i Arla Protein Ligaen, først med fire hold i foråret – og nu med  syv hold i efteråret. Blandt andet flere mix og veteranhold.

Holbæk Tennis & Padelklub sender jævnligt deltagere til Padel i Danmarks trænerkurser, og er dygtige til at engagere trænerne efterfølgende i klubben, så der skabes træningsmiljøer for alle målgrupper – børn & unge, kvinder, begyndere og letøvede, og voksne spillere med mere erfaring.

På baggrund af det har Arla® Protein og Padel i Danmark valgt at nominere Holbæk Tennis og Padel Klub.

Om prisen:

Arla Protein Foreningsprisen skal i år uddeles for første gang nogensinde. Prisen skal gå til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for padelsporten. Det kan være ved…

  • At foreningen har et højt aktivitetsniveau, der rammer mange målgrupper – gerne målgrupper, som ellers er underrepræsenteret i idrætten
  • At foreningen har været med til at gøre det mere tilgængeligt at spille padel og har været med til at sætte sporten på landkortet
  • At foreningen er nytænkende eller er med til at udvikle padelsporten i Danmark med konstruktive løsninger og innovative bud på, hvordan vi i fællesskab kan skabe endnu mere padel
  • At foreningen har deltaget aktivt i Padel i Danmarks aktiviteter, fx Træneruddannelsen, Arla Protein-ligaen, andre turneringer m.m.

Vinderforeningen vil modtage pris og præmiecheck i foreningen af repræsentanter fra både Arla® Protein og Padel i Danmark.