Arla® Protein fortsætter som hovedsponsor for Padel i Danmark

Arla® Protein fortsætter som hovedsponsor for Padel i Danmark

Arla® Protein fortsætter som hovedsponsor for Padel i Danmark 1600 1067 Padel i Danmark

Arla® Protein og Padel i Danmark forlænger samarbejdet i 2023. Aftalen sikrer, at Arla® Protein igen næste år er hovedsponsor for ’Padel i Danmark’, som er DGI’s og Dansk Tennis Forbunds fælles indsats for at udvikle padelsporten i Danmark.

Maria Rasmussen blev danmarksmester i damedoublen ved DM i padel 2022 – powered by Arla® Protein sammen med sin makker Trine Bassett. Hun var også blandt de tre nominerede til Arla Protein Spillerprisen. Foto: Morten Olsen

Gennem det sidste år har Arla® Protein været fast inventar, når Padel i Danmark har turneret land og rige rundt med padelturneringer, kurser og events.

Og sådan bliver det også i 2023. For Arla® Protein fortsætter næste år som hovedsponsor for ’Padel i Danmark’, som er DGI’s og Dansk Tennis Forbunds fælles indsats for at udvikle padelsporten i Danmark.

Aftalen vækker glæde hos Line Bedsted, der er ansvarlig for Arla® Protein.

”Vi er glade for at fortsætte det gode samarbejde, som vi har etableret det seneste år, hvor vi har været hovedsponsor for Padel i Danmark. For Arla® Protein er partnerskabet oplagt, da vi bifalder udvikling og udbredelse af landets stærke træningsfælleskaber indenfor padelsporten,” siger Line Bedsted.

Et suverænt padel-år

Hovedsponsoraftalen mellem Arla® Protein og Dansk Tennis Forbund indeholder en række elementer, der skal være med til at løfte synligheden af padelsporten i Danmark.

Samarbejdet bevirker blandt andet, at Arla® Protein er navnesponsor for Padel i Danmarks holdturnering – Arla Protein Ligaen. I år har over hundrede hold deltaget i både Arla Protein Ligaen forår/sommer 2022 og Arla Protein Ligaen sensommer/efterår 2022. Og netop nu er tilmeldingerne til Arla Protein Ligaen forår/sommer 2023 åbnet, hvor der forventes at komme endnu flere hold.

Arla® Protein er ligeledes navnesponsor for danmarksmesterskaberne i padel. Tidligere i år var DM i padel – powered by Arla® Protein samt DM Sideevents – powered by Arla® Protein en del af DM-ugen i Aalborg, der blev afviklet af Danmarks Idrætsforbund, hvor mere end 50 forskellige sportsgrene konkurrerede side om side i Aalborg. Danmarksmesterskaberne i padel er igen en del af programmet ved DM-ugen næste år, når Aalborg endnu engang er værtsby i uge 25.

Samarbejdet mellem Arla® Protein og Padel i Danmark har allerede vist mange gode takter, og det var også en glad Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund, som kunne sætte sin underskrift på den nye kontrakt med Arla® Protein.

”Vi ser frem til at bygge videre på erfaringerne fra det seneste år og det solide partnerskab, der er opnået mellem Arla® Protein og Padel i Danmark. Vi er meget glade for at kunne fortsætte med Arla® Protein som hovedsponsor for Padel i Danmark, der deler vores ambitioner og visioner for padelsporten,” siger Emil Bødker.

Padelpriser sikrer synlighed

Det er dog langt fra kun turneringsaktiviteter som samarbejdet har for øje. I efteråret blev Arla Protein Foreningsprisen uddelt for første gang. Arla® Protein og Padel i Danmark er gået sammen om denne pris, som hvert år skal hylde det gode, hårde arbejde i de danske foreninger. Med prisen følger en præmiecheck på 10.000 kroner, som skal gå til vinderforeningens videre udvikling og virke. I år gik Arla Protein Foreningsprisen til Holbæk Tennis og Padel Klub.

”Der sidder mange ildsjæle i foreningerne rundt om i landet, som lægger en enorm energi i at etablere padelfaciliteter og aktiviteter til deres medlemmer. De er hver dag med til at styrke sporten. Det er vores store ambition at grundlægge padel som en stor foreningsidræt i Danmark, og aftalen med Arla® Protein gør det muligt for Padel i Danmark at løfte sporten til nye niveauer,” siger Jesper Munk, der er afdelingsleder for Team Tennis & Padel i DGI.

Udover Arla Protein Foreningsprisen er også Arla Protein Spillerprisen blevet uddelt for første gang dette efterår. Prisen gik i år til den dobbelte danmarksmester ved DM i padel – powered by Arla® Protein, Emil Lilleøre Madsen. Prisen skal hvert år gå til en spiller, der har gjort sig særligt bemærket. Ligesom med foreningsprisen medfølger der en check på 10.000 kroner med spillerprisen.

Aftalen med Arla® Protein løber foreløbig et år frem.

Om Arla® Protein

Arla® Protein-produkter er pakket med næringsstoffer, som er essentielle for at bibeholde og øge din muskelmasse. Med andre ord er de en uundværlig træningsmakker, så du kan dyrke dit drive og din passion. Arla® Protein er lavet af de bedste naturlige ingredienser, som bidrager til at vedligeholde og øge muskelmasse.

Arla® Protein er en del af Arla Foods amba.

Læs mere om Arla Protein

Om Padel i Danmark

Padel i Danmark er et samarbejde mellem DGI og Dansk Tennis Forbund. Formålet er at udvikle padelsporten i Danmark på sportens egne præmisser, samtidig med at den bliver solidt forankret i den unikke danske model med foreningsidræt.

DGI og Dansk Tennis Forbund brænder for at gøre det nemt at være padelklub ved at tilbyde foreningerne den fulde pakke med klubudvikling, træneruddannelse, introkurser, rådgivning om faciliteter, turneringer og udstyr.

Læs mere om Padel i Danmark