Få overblikket over Padel i Danmarks aktiviteter i februar

Få overblikket over Padel i Danmarks aktiviteter i februar

Få overblikket over Padel i Danmarks aktiviteter i februar 1849 2560 Padel i Danmark

Februar er fyldt med trænerkurser, turneringer og vigtige deadlines. Få overblikket over Padel i Danmarks aktiviteter i årets korteste måned.

Foto: Kennet Islandi Havgaard

Kulden har atter spredt sig over Danmark – men så er det jo heldigt, at vi stadig kan varme os med en masse padel. Og der er nok at tage fat i.

Padel i Danmark har sørget for, at februar bliver alt andet end kedelig. Vi har både trænerkurser, turneringer – og vigtige deadlines på programmet. Derfor giver vi dig her et overblik over måneden her, så du er sikker på at få det hele med.

TRÆNERKURSER

Tag på trænerkursus, og lær at undervise i Padel.

På Padel i Danmarks trænerkurser vil du få kendskab til trænerrollen, træningsplanlægning, slagteknik, taktik og meget mere. Det er muligt at tilmelde sig både Padeltræner 1 og Padeltræner 2 i samme weekend.

Februar åbner op for trænerkuser på Fyn og Sjælland:

GLAMSBJERG PADEL

Padeltræner 1: Lørdag den 11. februar 2023 kl. 10-17
Padeltræner 2: Søndag den 12. februar 2023 kl. 10-19

TILMELD DIG HER

Der er tilmeldingsfrist den 1. februar.

ØLSTYKKE TENNIS OG PADELKLUB

Padeltræner 1: Lørdag den 25. februar 2023 kl. 10-17
Padeltræner 2: Søndag den 26. februar 2023 kl. 10-19

TILMELD DIG HER 

Der er tilmeldingsfrist den 15. februar.

Hold også øje på vores hjemmeside, hvor vi løbende opdaterer med nye kurser på Padeltræner 1-2-3-4.

TURNERING/HOLDTURNERING

Også på turneringsfronten er der noget at se frem til.

Padel i Danmark er stolte over at kunne præsentere turneringen ’Kvikke kvinder og modne mænd i Midtsjælland’ sammen med We Are Padel i Ringsted i deres flotte padelcenter. Turneringen spilles den 25. februar og henvender sig primært til nyere og let-øvede turneringsspillere – samt til de mere livserfarne spillere.

TILMELD DIG HER

Der er tilmeldingsfrist den 15. februar. 

Padel i Danmarks holdturnering ‘Arla Protein Ligaen’ er klar og venter kun på dig og dit hold. Over 100 hold var med i sensommeren 2022, hvor der blev kæmpet om hæder og ære fra Esbjerg i Vest til Humlebæk i øst. Nu er vi klar igen, og vi håber på endnu flere hold til forårets/sommerens udgaven af Arla Protein Ligaen.

TILMELD DIT HOLD HER

Tilmeldingsfrist den 22. februar 2023.

ANDET

Året rundt holder vi inspirationskurser i hele landet. Og det er selvfølgelig ingen undtagelse i februar.

Vores inspirationskursus i padel henvender sig til de relevante trænere og ildsjæle i jeres forening, så flest muligt bliver klogere på den populære sport i praksis – og kan løfte aktiviteterne for medlemmerne og potentielle nye medlemmer.

Kontakt en af vores padelkonsulenter for at aftale en dato for inspirationskurset i padel, hvis dig og din forening er klar til fire timer spækket med inspiration, leg og øvelser!