Foreningspulje er igen åben for ansøgninger

Foreningspulje er igen åben for ansøgninger

Foreningspulje er igen åben for ansøgninger 1067 1600 Padel i Danmark

DIF og DGI’s foreningspulje, der hvert år uddeler 44 millioner kroner til landets idrætsforeninger, er igen åbnet for ansøgninger.

DIF og DGI’s foreningspulje er åben igen.

– Mangler I midler til idrætsmateriel i jeres forening?

– Vil I lave en særlig indsats for at få flere medlemmer?

– Har I lyst til at prøve kræfter med nye målgrupper?

– Vil I afprøve nye idrætsinitiativer?

– Vil I udvikle jeres forening ved at tilegne jer nye kompetencer?

– Vil I lave et socialt tiltag for at skabe bedre sammenhold i foreningen?

Kan I svare ja til nogle af disse spørgsmål, så kan DIF og DGI’s foreningspulje hjælpe. Puljen, hvorfra der hvert år uddeles 44 millioner kroner til over 1.000 idrætsforeninger, er igen åben for ansøgninger. Og alle idrætsforeninger i Danmark kan søge.

Puljen har siden lanceringen i 2018 være utrolig populær blandt idrætsforeninger i alle landets kommuner. På adressen www.dif.dk/stoette kan foreningerne læse mere om, hvad de kan søge om, og hvordan de rent praktisk griber det an.

På siden kan man også få indblik i, hvilke foreninger der gennem de seneste fem år har fået støtte og til hvad.

Selve ansøgningsproceduren foregår ligesom tidligere på www.medlemstal.dk

Om foreningspuljerne

Venstre, Konservative Folkeparti, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet, SF og Radikale Venstre vedtog den 30. november 2017 en politisk aftale om at oprette lokalforeningspuljer. Aftalen afløste en svindelramt ordning med lokale aftaler om uddeling fra spillehals/automatmidler.Med aftalen oprettes en række lokalforeningspuljer på i alt ca. 70 mio. kr. i 2018, som foreningslivets forskellige hovedorganisationer kunne uddele til deres respektive lokalforeninger.

DIF og DGI valgte at oprette en fælles pulje, DIF og DGI’s foreningspulje, hvorfra der uddeles cirka 44 millioner kroner om året. Alle idrætsforeninger i Danmark kan søge puljen.