Sidste chance: Meld dit hold til Arla Protein Ligaen nu

Sidste chance: Meld dit hold til Arla Protein Ligaen nu

Sidste chance: Meld dit hold til Arla Protein Ligaen nu 2560 1707 Padel i Danmark

Tilmeldingsfristen til Arla Protein Ligaen forår/sommer 2023 er lige rundt om hjørnet. Men dit hold kan stadig nå at komme med. Bag holdturneringen står Dansk Tennis Forbund og DGI, som udgør fællesskabet Padel i Danmark.

Over 100 hold var med i sensommeren 2022, hvor der blev kæmpet om hæder og ære fra Esbjerg i Vest til Humlebæk i øst. Nu er Padel i Danmark klar igen. Holdene er allerede væltet ind til forårets/sommerens udgave af Arla Protein Ligaen – men der er stadig plads til dit.

Du kan tilmelde dit hold frem til den 22. februar 2023.

Forstå Arla Protein Ligaen

Fire kampe, fire personer
Padel i Danmarks holdkampe består af fire kampe – og kan spilles af fire personer. Det er nemt at samle hele holdet i én bil til udekampene, og det er til at overskue at booke baner til hjemmekampene.

Flere rækker
Padel i Danmark er for alle, og derfor udbydes der også Veteran +50 rækker, Mix-rækker og Junior- U18-rækker.

En lige padelkamp, er en sjov padelkamp
Derfor bestræber Padel i Danmark sig på, at alle får så lige og jævnbyrdige kampe som muligt – og vil samtidig forsøge at oprette rækker så tæt geografisk som muligt. Til at vurdere niveauet har Padel i Danmark udarbejdet denne vejledning.

Det er ikke sikkert, at det er så nemt at opfylde begge kriterier samtidig, så derfor håbet, at I som klub vil tage kontakt til Padel i Danmark om, hvad der fungerer bedst for din klub og dit hold.

Faste spilledatoer – en hjælp til holdkaptajner og spillere
For at det forhåbentlig bliver lettere for dig som holdkaptajn og jer som hold, er der fastsat spilledatoer. Forhåbningen er, at alle slipper for bøvlet med at finde spilledatoer, der passer alle parter. Det bestræbes derfor, at der spilles holdkamp den dag, der er fastsat.

Det er vigtigt at understrege at denne anbefaling er til for at hjælpe dig som holdkaptajn – og jer som spillere. Kender man datoerne i forvejen er det nemmere at få booket baner – og sat krydser i spillernes kalendere.

Padel i Danmark anbefaler faktisk at i de områder/byer, hvor det er meget vanskeligt at booke baner – kan overveje allerede at booke baner i de første spilleterminer (marts/april) – der er med garanti nogle, der kan overtage banerne, hvis dit hold ikke skal bruge dem.

TILMELD DIT HOLD HER.