3 fede webinarer til klublederen

3 fede webinarer til klublederen

3 fede webinarer til klublederen 480 268 Padel i Danmark

Få styr på fundraising. Få fuldt hus i klubben. Bliv klædt på til jeres padelprojekt. Hop med på et eller flere webinarer i marts. De tager kun 1 time.

DGI og Dansk Tennis Forbund disker i marts måned op med tre målrettede webinarer til klublederne rundt omkring i landets padelklubber.

Sæt en time af en hverdagsaften og bliv inspireret. Det er ganske gratis!

Skaf midlerne til klubbens næste drømmeprojekt

DGI og DTF holder webinar om, hvordan du skaffer midlerne til klubbens næste projekt. Så kom og bliv inspireret, når fundraiser Steffen Gregersen holder oplæg og klæder dig godt på til, hvordan du kan gøre din klubdrøm til virkelighed. Det foregår alt sammen online tirsdag den 14. marts fra kl. 19-20.

LÆS MERE OG GÅ TIL TILMELDING

Få fuldt hus til klubbens aktiviteter

Er din klub klar til at invitere potentielle nye medlemmer ind i foreningsfællesskabet?
På webinaret bliver du rustet til at komme ud over rampen med jeres aktiviteter, så de gode budskaber spreder sig som høje bølger i vandet i klubbens lokalområde. Vi ser frem til at se jer i den virtuelle verden, tirsdag den 21. marts, kl. 19-20.

LÆS MERE OG GÅ TIL TILMELDING

Bliv klædt på til jeres padelprojekt

Går jeres forening med tanker om at etablere padelbaner? Måske er I ligefrem startet op på projektet? Så tilmeld jer dette webinar, hvor DGI og DTF vil give gode råd til både opstartsfasen og selve etableringen af banerne. Webinaret løber af stablen onsdag den 22. marts kl. 19.30-20.30.

LÆS MERE OG GÅ TIL TILMELDING