Nationalt seminar vender tilbage i oktober

Nationalt seminar vender tilbage i oktober

Nationalt seminar vender tilbage i oktober 2560 1396 Padel i Danmark

En hel dag med inspiration indenfor tennis og padel. Det er menuen, når DGI og DTF inviterer til Nationalt Tennis- og Padelseminar i efteråret.

Hvis du kun skal sætte ét kryds i kalenderen i år, så lad det da blive den 7. oktober. I hvert fald hvis du har nogen som helst interesse i padel og/eller tennis.

Det er nemlig netop den dag, hvor Nationalt Tennis- og Padelseminar vender tilbage i fysisk form. Efter et par år, hvor corona gjorde det nødvendigt at holde seminaret online, bliver det igen muligt at samle hele tennis- og padeldanmark til en inspirerende dag, hvor alle forhåbentlig kan tage hjem i sin klub både klogere og mere opløftet.

Nationalt Tennis- og Padelseminar afholdes af Dansk Tennis Forbund og DGI og løber af stablen i Idrættens Hus i Brøndby. Deltagere, der gerne vil være godt udhvilet til dagen, kan booke overnatning i Idrættens Hus hotel til en fornuftig pris.

Programmet er ikke endeligt på plads. Men der vil være ny viden og inspiration for både trænere, bestyrelsesmedlemmer i klubberne, ildsjæle og andre med interesse for padel, tennis, foreningsliv og alt derimellem. Samtidig bliver der rig mulighed for at tale med andre gode folk fra hele landet, så de gode ideer spredes.

Vi vender stærkt tilbage med mere om program og tilmelding, når det ligger fast. Men én ting er allerede sikkert: Det bliver en hel kanon dag!