SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund forlænger tv-aftale om Arla Protein Ligaen

SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund forlænger tv-aftale om Arla Protein Ligaen

SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund forlænger tv-aftale om Arla Protein Ligaen 2048 1365 Padel i Danmark

SPORT LIVE vil også i den kommende sæson transmittere udvalgte kampe fra Padel i Danmarks holdturnering Arla Protein Ligaen. Padel i Danmark er padelsamarbejdet mellem Dansk Tennis Forbund og DGI.  

Tirsdag efter tirsdag har forårssæsonen af Arla Protein Ligaen rullet over skærmen på SPORT LIVE. Og det vil fortsætte i efteråret, da SPORT LIVE og DTF allerede nu har valgt at forlænge deres tv-aftale.

Det er næppe gået mange padelentusiaters næse forbi, at forårssæsonen af Arla Protein Ligaen netop nu ruller over skærmen tirsdag efter tirsdag på SPORT LIVE.

Faktisk har responsen på tv-kampene været så god, at SPORT LIVE og Dansk Tennis Forbund allerede nu valgt at forlænge tv-aftalen, således at der også bliver tv-dækning af Arla Protein Ligaen på SPORT LIVE i sensommeren og efteråret. Tv-kanalen skal igen sende tv fra den bedste række i Arla Protein Ligaen, der er Padel i Danmarks holdturnering.

“Padel er sportsgrenen, som alle taler om. Det er svært at producere til tv, da det jo foregår i et ‘lukket rum’ bag glas og gitter. Men til trods for de tv-mæssige udfordringer er det lykkedes for os, i samarbejde med tennisforbundet, at skabe nogle underholdende transmissioner og vise padelsporten frem med al dens power, strategi, teknik og taktik. Vi glæder os derfor til at sende meget mere padel fremover på SPORT LIVE,” siger direktør Flemming Kjellerup.

Emil Bødker, direktør i Dansk Tennis Forbund, tilføjer:

”Vi er utroligt glade for, at vi forlænget samarbejdsaftalen med SPORT LIVE. Aftalen sikrer en fortsat bred eksponering af Arla Protein Ligaen, som kommer sporten, spillerne og foreningerne til gode.”

Der er planlagt fem direkte tv-kampe samt slutspillet fra den bedste række i Arla Protein Ligaen på SPORT LIVE i efteråret.

SPORT LIVE kan ses af over 650.000 danske husstande og distribueres via YouSee, Waoo, Stofa, Norlys, Allente og lokale antenneforeninger. Derudover er kanalen inkluderet i digitale abonnementer på udgivelser under JFM.

Læs mere om, hvordan du kan se SPORT LIVE

Første tv-kamp i Arla Protein Ligaen blev skudt igang den 28. marts, hvor Ølstykke tog imod Holbæk. På banen for hjemmebaneholdet var Maria Rasmussen, der sidste år vandt DM i Padel – Powered by Arla® Protein og er udtaget til European Games, der spilles i juni.

SKAL DU SPILLE MED?

Vi har åbnet for tilmeldingen til Arla Protein Ligaen sensommer/efterår 2023. TILMELD DIT HOLD HER

ARLA PROTEIN LIGAEN KORT FORTALT

En holdkamp består af fire doublekampe: to runder med to doubler i hver.
Det er ikke tilladt at spille med samme makker i begge runder.
Hver kamp tæller et point, og en holdkamps resultat kan således være: 0-4, 1-3, 2-2, 3-1 eller 4-0.
En kamp afvikles bedst af 3 sæt med evt. tie-break i alle tre sæt. Der spilles med no-ad.