Liv jagter endnu engang DM-titlen i Aalborg

Liv jagter endnu engang DM-titlen i Aalborg

Liv jagter endnu engang DM-titlen i Aalborg 1600 1067 Padel i Danmark

Snart begynder DM-ugen i Aalborg, hvor DM i Padel – powered by Arla® Protein selvfølgelig er på programmet igen. Bronzevinderen fra sidste år Liv Deleuran-Skjold glæder sig til at komme tilbage og jagte DM-titlen.

Foto: Morten Olsen

Liv Deleuran-Skjold er en af Danmarks bedste kvindelige padelspillere og stiller op i damerækken til DM i Padel 2023 – powered by Arla® Protein, der afholdes den 24.-25 juni.

DM i padel er en del af DM-ugen, som Danmarks Idræts Forbund står bag. I løbet af ugen skal godt 35 sportsgrene dyste side om side om flere end 200 danske mesterskaber.

Sidste år tog Liv Deleuran-Skjold tredjepladsen med sin daværende makker Line Irby, og hun glæder sig til at komme tilbage til DM-ugen og jagte DM-guldet.

Hvad var det fedeste ved at spille DM på Honnørkajen sidste år?

“Jeg var med sidste år og havde ikke forventet andet, end at det lød fedt. Men bare det at komme derned, hvor banen lå, omgivet af alle de andre sportsgrene, det gav en vanvittig fed stemning. Det glæder jeg mig til at opleve igen.”

“Det fedeste, at der skete så meget dernede, og der var mange der kom forbi og kiggede interesseret. Nogle havde hørt lidt om padel, men ikke rigtig prøvet eller set det. Der var meget publikum omkring os, og der skete mange aktiviteter tæt på. Der var proppet med mennesker, og stemningen var bare fed. Nu spiller vi meget indendørs, så det at være ude og tæt på vandet, det var bare fedt at få sådan en lokation.”

Hvad var dit bedste minde fra DM sidste år?

“Stemningen. Det var et par fede dage i solskinsvejr, hvor man bare kunne stå på banen og nyde de fede omgivelser.”

Fik du oplevet nogle af de andre sportsgrene ved DM-ugen?

“Jeg fik desværre ikke set så mange af de andre danmarksmesterskaber sidste år, men det er noget, jeg vil prioritere i år, fordi jeg ved, hvad det er. Sidst havde jeg nøje planlagt det til at kunne spille, og købt en billet hjem. Sådan er det jo, fordi det plejer at være i en hal, hvor det kun er ens sport, det drejer sig om. Jeg tænker, at jeg i år, vil komme lidt før og læse op på programmet og se, hvad der ellers kunne være spændende at følge med i.”

(Artiklen fortsætter under billedet)

Foto: Morten Olsen

Hvordan adskiller DM-ugen sig fra andre turneringer, du har spillet?

“Der skete en masse omkring en. Andre der var dygtige til deres sportsgrene stod lige ved siden af. Så at det hele var samlet gav bare en superfed stemning og fik også mange flere mennesker til at komme forbi, der blev grebet af det og satte sig ned og fulgte med.”

Hvad ser du frem til i år?

“At få lov til at spille på havnen igen med min makker foran en masse mennesker. Og så spille om at blive danmarksmester – det er jo en titel, man gerne vil have.”

Du skal spille sammen med Julia Wiese, som også var med sidste år, men dengang spillede I ikke sammen. Hvordan bliver jeres makkerskab?

“Ja, vi har lavet en aftale om, at vi ‘teamer’ op fast. I hvert fald det næste halve års tid. Det startede her fra det nye år, og vi har haft nogle gode måneder sammen og nogle fede sejre, så vi kender hinanden rimelig godt efterhånden.”

DM-ugen 2023 – større end nogensinde!

Start sommerferien med at tage del i en kæmpe sportslig folkefest i Aalborg d. 24.-25 juni 2023.

DM-ugen er et stort samlende sportsevent som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. En slags mini-OL på dansk grund. Det hele sker i Aalborg – hvor centeret PadelPadel og ikke mindst en perfekt placeret udendørs padelbane på havnen lægger hus og kaj til DM i padel + DM sideevents.

DM i padel er for de bedste padelspillere i Danmark – mænd og kvinder. De otte bedste tilmeldte par i alle tre kategorier (Mix, Kvinder og Herrer). Tilmeld dig her. 

DM sideevents er for ALLE, der har lyst til at være med til en padelfest og en sportsfestival ud over det sædvanlige. Tilmeld dig her. 

LÆS MERE OM DM-UGEN HER

Forvent fest, farver, masser af tilskuere og ikke mindst masser af god og sjov padel!