Fem gode grunde til at spille DM i padel

Fem gode grunde til at spille DM i padel

Fem gode grunde til at spille DM i padel 1600 1067 Padel i Danmark
Det bliver en kæmpe sportsfest, når DM i padel – Powered by Arla® Protein snart vender tilbage til DM-ugen i Aalborg. Vi har samlet fem gode grunde til, at du skal tilmelde dig.

På mandag den 5. juni er det allersidste chance for at tilmelde sig DM i padel – Powered by Arla® Protein. Hvis du mangler de sidste argumenter for at tage med til Aalborg i uge 25, har vi samlet håndfuld af dem her.

Du kan også RYKKE DIREKTE TIL TILMELDING med det samme.

1. En del af DM-ugen

DM i padel – Powered by Arla® Protein skal igen til Aalborg, fordi mesterskabet bliver en del af DM-ugen. Og hvad er så det?
DM-ugen er Danmarks Idræts Forbunds store samlende sportsevent som viser og hylder det bedste fra dansk eliteidræt. DM-ugen er som et mini-OL på dansk grund. Det er anden gang, DM-ugen løber af stablen. Succesen var enorm sidste år, så vær en del af årets sportsfest i Aalborg, hvor byen summer af sport, og hvor det vrimler med atleter.

2. Beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed

Du kommer aldrig til at spille padel på en federe lokation. Det tør vi godt at love. Panoramabanen er placeret lige midt på Honnørkajen i Aalborg, hvor det er muligt at skyde bolde i havet til skue for tusindvis af tilskuere omgivet af vægtløftning, længdespring og masser af andre idrætter.

3. Nyd andre fede sportsgrene

Det hele handler dog ikke om padel til DM-ugen. Der er faktisk rigtig meget andet fed sport i byen, som man kan nyde undervejs. I flæng kan nævnes atletik, rugby, svømning og dart. Find programmet for de andre sportsgrene i DM-ugens app, som du kan hente til Iphone eller Android.

4. 8000 gode grunde x 3

Der er flotte præmier til årets danmarksmestre i padel. Der gives 8.000 kroner i alt til vinderparrene i alle tre rækker – herre- dame- og mixdouble. Derudover gives der 4.000 kroner i alt til de tabende finalister i alle tre rækker.

5. Du kan blive danmarksmester

Den sidste gode grund er egentlig den mest simple. Skal du have den ærefulde titel at være den næste danmarksmester i padel?

Ses vi? 👀

Den vigtigste grund er jo naturligvis, at padel er sjovt. Men det viste du godt i forvejen. Så sving ind på Tournament Software og tilmeld dig med det samme. TILMELD DIG HER.