Gratis tilbud kan hjælpe trænere med børn med særlige behov

Gratis tilbud kan hjælpe trænere med børn med særlige behov

Gratis tilbud kan hjælpe trænere med børn med særlige behov 2560 1707 Padel i Danmark

Kom på gratis trænerkursus med fokus på inklusion tirsdag den 15. august. Der er både kursus i Randers og Hillerød.

At vise hvordan historien om padel glæder motionister i dag

Så er der godt nyt til alle tennis- og padeltrænere, der gerne vil lære at tilpasse sin undervisning, så alle børn og unge føler sig velkomne, trygge og inkluderet på banen.

Tirsdag den 15. august i henholdsvis Hillerød og Randers tilbyder DGI og Dansk Tennis Forbund et gratis trænerkursus inklusiv forplejning i tidsrummet 18.30-21.00. Det er fondsmidler fra projektet TEAM Fred, der gør det muligt at gøre det helt gratis at deltage.

Der er et begrænset antal pladser, så tøv ikke med at tilmelde dig:

Mere om kurset

På dette 2,5 timers kursus vil du lære, hvordan du kan skabe de bedste rammer for børn og unge, der ikke har så let ved at tilpasse sig den traditionelle træning. Vi vil præsentere dig for teori om, hvordan du sikrer dig, at alle børn og unge føler sig velkomne, trygge og inkluderet i din undervisning.

Vi ved, at teori kun er en del af ligningen, og derfor vil vi også hjælpe dig med at omsætte den teori, du har lært, til praksis på banen. Derfor foregår den sidste time af workshoppen på banerne i selskab med instruktøren. Kurset er både for tennis- og padeltrænere.

Dette kursus udbydes gratis, da det er finansieret af fondsmidler fra projektet TEAM Fred. Tøv ikke med at tilmelde dig vores kursus i dag og bliv en endnu bedre instruktør!

Hvis du ønsker det, så tilbyder vi også en gratis sandwich fra kl. 18.00 – skal tilvælges i tilmeldingen.

Tilmelding

Kontakt

Jonas Øhlenschlæger Hansen

Foreningskonsulent – Tennis, padel & projektleder for TEAM Fred

jonas.hansen@dgi.dk