“Det har skabt et fantastisk godt og positivt miljø i klubben”

“Det har skabt et fantastisk godt og positivt miljø i klubben”

“Det har skabt et fantastisk godt og positivt miljø i klubben” 2048 1143 Padel i Danmark

I 2021 åbnede Nyborg Tennis- og Padelklub deres første padelbaner. Tennis og padel spilles nu side om side – og det har givet mere liv på anlægget.

Samtidig med at Nyborg Tennis- og Padelklub i 2021 anlagde deres første to padelbaner, lavede de også en stor terrasse på området mellem padel og tennis.

Det har skabt et sted for alle medlemmer før og efter spil og givet mere liv i foreningen. Vi har talt om synergierne mellem de to sportgrene med formanden i klubben Robert Williamsen.

Hvor mange medlemmer har I?

”Lige nu har vi 408 medlemmer i alt.”

Hvor lang tid har I haft padel?

”De to første baner blev åbnet 21. august 2021.”

Hvad er det bedste, I fået ud af at opstarte padel?

”Samtidig med anlæggelse af to baner, lavede vi også en stor og flot terrasse på området mellem padel og tennis, hvilket er blevet et skønt sted for alle medlemmer før og efter spil, samt for eventuelle tilskuere at se nærmest alle tennis- og padelbaner.”

Hvad har overrasket jer mest, efter I har fået padel?

”Til trods for at vi blev “advaret” på forhånd, har vi haft en lind strøm af nye medlemmer, hvilket har gjort at vi efterfølgende har anlagt endnu en bane. Det har skabt et fantastisk godt og positivt miljø i klubben.”

Hvad er jeres bedste råd til andre foreninger, der vil opstarte padel?

”Gør jeres forarbejde godt og forsøg at lave en valid undersøgelse af potentielt medlemsgrundlag – med henblik på at anlægge baner nok. Tag fat i kommunen og arbejd for et godt samarbejde, således at I får den hjælp og støtte – økonomisk og i forhold til det praktiske – der er behov for.”

Går I som forening og overvejer, om padel er noget for jer?

Formålet med Dansk Tennis Forbunds og DGI’s fælles indsats ‘Padel i Danmark’ er at hjælpe frivillige og foreninger i hele landet med at komme i gang med at tilbyde den populære sport til deres medlemmer.

Her kan du læse fem råd, som din forening kan bruge til selve processen