Julia Wiese er nomineret til Arla Protein Spillerprisen

Julia Wiese er nomineret til Arla Protein Spillerprisen

Julia Wiese er nomineret til Arla Protein Spillerprisen 1600 1067 Padel i Danmark

Denne uge præsenterer vi de tre nominerede til Arla Protein Spillerprisen. Prisen gives til en spiller, der i særlig grad har udmærket sig i padelsporten i Danmark. I dag kan du møde vores anden nominerede: Julia Wiese.

Julia vandt guld i både dame- og mix-rækken ved DM i padel 2023 – Powered by Arla® Protein. Foto: Frank Cilius

Arla Protein Spillerprisen skal uddeles for anden gang. Bag prisen står Arla® Protein og Padel i Danmark, der i fællesskab vil bidrage til at sætte spot på en spiller, der i særlig grad har udviklet sig og udmærket sig i padelsporten i Danmark.

Sidste år gik æren til Emil Lilleøre Madsen, der samtidig modtog en præmiecheck på 10.000 kroner. Og nu er det tid til at finde og kåre dette års vinder.

De tre nominerede – og herunder den endelige vinder – er udvalgt af en jury bestående af repræsentanter fra Padel i Danmark. Vinderen vil blive afsløret i de kommende uger.

’Padel i Danmark’ er navnet på DGI og Dansk Tennis Forbunds samlede indsats for at udvikle padelsporten i Danmark.

Nomineret: Julia Wiese

To gange blev navnet Julia Wiese råbt højt ved en medaljeoverrækkelse på Honnørkajen, da DM i padel 2023 – Powered by Arla® Protein blev spillet ved DM-ugen i Aalborg i juni.

Den 25-årige amagerkaner stillede nemlig op i både mix- og damedouble, og kunne foran flere hundrede tilskuere råbe forløsningen ud, da hun tog sejren og DM-titlen i begge rækker. Først med makkeren Tore Deleuran-Skjold i mix og derefter Liv Deleuran-Skjold i en nervepirrende damedoublefinale.

Nomineringen til Arla Protein Spillerprisen kommer også med en stor stolthed for Julia og det arbejde hun lægger i at udvikle sporten til gavn for sig selv og andre.

“Denne nominering giver ekstra motivation til at fortsætte det hårde arbejde, og til at blive bedre, både som spiller, men også i mit arbejde for sporten. Padel er en gave, og jeg er evigt taknemmelig for alt, hvad sporten har givet mig indtil nu. Og alt hvad der venter i fremtiden. Og alt den støtte min familie, venner, trænere med videre har givet mig undervejs. Jeg håber, jeg kan inspirere andre til at følge deres drømme og passion, og til at bruge deres hverdag på noget, de elsker,” siger Julia om nomineringen.

Satser alt på padel

Sidste år sagde Julia sit fuldtidsjob i pensionsbanchen op for at gå all-in på sin padelkarriere. Siden da har hun arbejdet deltid i Racket Club Taastrup, hvor hun er community manager.

Ved siden af jobbet bruger hun tid på at dygtiggøre sig i padel og rejse rundt til turneringer i både ind- og udland. Julia har med sine 25 år allerede vist, at hun hører til i toppen af dansk padel. Og med sin store passion, er hun med til at udvikle sporten hver eneste dag.

Julia er en fremragende padelambassadør, der aktivt arbejder for at gøre sporten bedre og skubbe til grænserne for, hvad der kan lade sig gøre for padel i Danmark. Hun møder dig altid smilende og med en positiv tilgang – og det er uanset om du er helt ny i padelsporten og skal lære de helt grundlæggende ting om padel, eller om det er veninderne og rivalerne på landsholdsniveau.

”Julia har fortsat sin udviklingskurve og etableret sig som fast navn i toppen af den danske elite. Og resultaterne har også været derefter i år. Hun har klaret sig fremragende i alt, hvad hun har stillet op i,” siger Tore Deleruan-Skjold, der er padelkonsulent i Padel i Danmark.

Julia er den anden af i alt tre nominerede til Arla Protein Spillerprisen. Tirsdag blev det afsløret, at Maria Rasmussen også er nomineret til prisen. Den tredje og sidste sidste nominerede vil blive afsløret torsdag.

Om prisen:

Arla Protein Spillerprisen skal bidrage til spiller- og talentudviklingen ved at kaste spotlight på de nominerede spillere og ved at støtte vinderen med præmien på 10.000 kroner.

Vinderen af Arla Protein Spillerprisen er kendetegnet ved flere af nedenstående ting

  • En spiller som har gennemgået en markant udvikling rent spillemæssigt
  • En spiller, som er en god repræsentant for padelsporten og en god rollemodel i sporten
  • En spiller som tør tænke langsigtet og ikke blot er fokuseret på resultater her og nu
  • En spiller, som med sit engagement bidrager til den samlede spiller- og talentudvikling i Danmark
  • En spiller som deltager aktivt i aktiviteter under Padel i Danmark

Prisen skal uddeles for anden gang i år. I 2022 gik prisen til Emil Lilleøre. Vinderen vil modtage pris og præmiecheck i spillerens klub af repræsentanter fra både Arla® Protein og Padel i Danmark.