Få en fed fordel i Match Padel, når I spiller hjemmekampe i Arla Protein Ligaen

Få en fed fordel i Match Padel, når I spiller hjemmekampe i Arla Protein Ligaen

Få en fed fordel i Match Padel, når I spiller hjemmekampe i Arla Protein Ligaen 1600 1067 Padel i Danmark

Match Padel Danmark og Padel i Danmark har indgået et samarbejde, der gør det muligt for alle holdkaptajner at booke baner fire måneder frem i tiden til jeres hjemmebanekampe i Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024.

Har du meldt dit hold til Arla Protein Ligaen endnu? Ellers kan du lynhurtigt finde tilmeldingslinket i bunden af denne artikel. Foto: Frank Cilius

Gode nyheder – nu har vi gjort det muligt for alle holdkaptajner at booke baner fire måneder frem i tiden til jeres hjemmebanekampe i Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024.

Padel i Danmark har nemlig indgået et samarbejde med Match Padel Danmark. Samarbejdet har til formål at give dit hold mere fleksibilitet og bedre vilkår for at få afviklet jeres kampe i Arla Protein Ligaen.

Særlig pakke til dit Arla Protein Liga-hold

Hvis det lyder interessant for dig og dit hold, er det eneste, du skal gøre at kontakte det Match Padel-center, dit hold ønsker at afholde jeres hjemmekampe i, og oplyse, hvor mange timer I har behov for at kunne booke.

Match Padel har et smart bookingsystem, hvor man opererer med Coins, der er et betalingsmiddel for bookinger, og den centeransvarlige vil hernæst oprette en Coins-pakke til holdkaptajnen, som indeholder det antal Coins, I skal bruge for at booke det antal timer, I har oplyst.

Som noget nyt, vil Coins i denne særlige pakke give mulighed for at booke 4 måneder frem i tiden, så I nemt kan få lagt jeres hjemmekampe i kalenderen. Datoerne ligger allerede klar – se dem her. Denne service er IKKE forbundet med en ekstra udgift, og banerne afregnes til listepris.

Pakken vil blive lagt ind på holdkaptajnens bookingprofil. Så snart pakken lægges ind, vil der blive sendt en betalingsanmodning i systemet til modtageren af pakken. Når der er betalt, frigives pakken automatisk, og man kan herfra nemt gå i gang med at booke.

Sådan gør du:

Tilmeld dit hold

Har du ikke tilmeldt dit hold endnu? Så gør det lige her. Vi forventer, at Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024 bliver større end nogensinde – og håber, at ovenstående service vil gøre det mere smidigt for alle at booke baner i den kommende sæson. TILMELD DIT HOLD HER.