Meld jeres juniorspillere til årets første træningssamling

Meld jeres juniorspillere til årets første træningssamling

Meld jeres juniorspillere til årets første træningssamling 1600 1200 Padel i Danmark

For første gang inviteres landets juniorspillere til Padel i Danmarks træningssamlinger. Samlingerne vil ligge umiddelbart før de velkendte træningssamlinger for seniorer. Det er først til mølle og gratis at deltage.

Året er skudt i gang, og det betyder en perlerække af nye træningssamlinger. Og nu er der en spritny dato i kalenderen. Ja, det er faktisk otte nye datoer. For der bliver minimum otte samlinger for de landets padelspillere i 2024.

Det er ikke kun dygtige seniorspillere, der kan se frem til et skud padelinspiration. For første gang er der også træningssamlinger for landets juniorspillere. Tilbuddet er gratis og henvender sig til spillere i aldersgruppen 10-17 år.

Til træningssamlingerne vil juniorspillerene få mulighed for at forbedre deres teknik, møde andre juniorspillere fra hele landet og prøve kræfter med nye træningsøvelser under kyndig vejledning af vores to trænere Tore Deleuran-Skjold og Sebastián Alférez, der er en del af Dansk Tennis Forbunds padeltrænerteam.

Den første samling foregår søndag den 25. februar i Racket Club – Arla® Protein Stadion i Taastrup fra klokken 13.00-14.30. Juniorspillerne vil blive opdelt efter alder og niveau på fire baner. Der er plads til 16 spillere i alt, og det er derfor en god idé at melde sine juniorspillere til så hurtigt som muligt for at sikre sig en plads. Man tilmelder sig her via vores Facebook-side.

De øvrige datoer for juniorsamlingerne vil blive meldt ud på Padel i Danmarks kanaler løbende.

Tilmelding til træningssamlinger

Første tilmelding åbner mandag den 12. februar kl. 12.00 til juniortræningssamlingen i Racket Club Taastrup og skal ske på vores Facebook-side – TILMELD DIG HER.

Træningerne er først-til-mølle og et gratis tilbud til alle juniorspillere, der vil forbedre deres teknik og prøve kræfter med andre juniorspillere.

Kontakt os!

Har du spørgsmål, så skrive endelig til os. Kontakt vores uddannelseskonsulent Nathali Thorius på nat@tennis.dk.