Racket Club løfter trofæet igen

Racket Club løfter trofæet igen

Racket Club løfter trofæet igen 2560 1707 Padel i Danmark

Den bedste række i Arla Protein Ligaen fandt sin afslutning lørdag aften. Finalebraget kunne ses direkte på SPORT LIVE, hvor de forsvarende mestre fra Racket Club tog sejren over Astronauterne fra Rocket Padel Randers i en intens supermatchtiebreak.

Sofus Enrum og Andreas Bores var en særdeles succesfuld duo for Racket Club. Makkerparret sikrede pokalen efter en sejr i den afgørende supermatchtiebreak.

Der skulle tælles til 10, før vinderne af den øverste række i Arla Protein Ligaen forår/sommer 2024 kunne løfte pokalen. Efter de fire kampe stod det 2-2 i opgøret mellem de forsvarende mestre fra Racket Club og Astronauterne (Rocket Padel Randers), og her skulle det helt store regneark normalt findes frem for at finde ud af, hvem der havde været bedst internt.

Men begge holdkaptajner og turneringslederen besluttede at lave om på det. I stedet skulle der spilles en matchtiebreak, hvor hvert hold selv måtte vælge, hvem de ville sætte ind.

Racket Club kom bedst fra start og bevarede føringen hele matchtiebreaken og kunne sikre pokalen en sæson mere i klubben.

Tv-kanalen SPORT LIVE transmitterede finaleopgøret fra start til slut.

Helt lige

Både som tilskuer og tv-seer fik man noget for pengene ved at se afslutningen på Ligaen, som den bedste række i Arla Protein Ligaen bliver kaldt.

Jeppe Fauerfelt og Andreas Boers udgjorde Racket Clubs hårdtslående konstellation i den første holdkamp på tv-banen. Astronauterne på den anden side af nettet havde en kvindelig spiller på holdkortet, og det var ikke hvem som helst. Det var nemlig den tidligere professionelle padelspiller Mari Villalba Sánchez fra Spanien, der i sin karriere opnåede en sin bedste rangering som nummer seks i verden med sin makker. Hun var flankeret af Jesper ”Kipster” Hougaard.

Fauerfelt/Boers tog første sæt 6-4, men Villalba og Hougaard svarede stærkt tilbage og vandt andet sæt 6-2. Dermed skulle der en matchtiebreak til at afgøre, hvem der kunne tage det vigtige point, og her var Villialba/Hougaard bedst og sikrede Astronauterne deres første point.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den tidligere verdensstjerne i padel Mari Villalba gjorde, hvad hun kunne for at sikre guld til Astronauterne.

Det var dog ikke længe randrusianerne kunne sole sig i føringen, for på banen ved siden af vandt Racket Clubs Sofus Enrum og Rajko Lekic over Klaus Balic og Sebastian Søberg og bragte balance i regnskabet.

Efter en kort pause blev de sidste to holdkampe sat i gang. Denne gang teamede Mari Villalba op med Kiranan Luxmy, mens Andreas Boers og Sofus Enrum skulle finde melodien sammen for Racket Club – og det gjorde de. Racket Club tog en overbevisende sejr på to gange 6-1. Dermed var presset på Astronauterne, der skulle vinde deres sidste opgør for at holde håbet om DM-titlen og guldet i live.

Sidste års danmarksmester i padel ved DM-ugen i Aalborg Lasse Schramm og Jesper Hougaard lod ikke presset tynge dem. Med en sejr over Sebastian Let og Nikolaj Lyng Dahl  bragte de opgøret på 2-2.

Spænding til det sidste

Som noget helt nyt blev begge holdkaptajner og turneringslederen enige om at lade en supermatchtiebreak afgøre, hvor pokalen skulle hen.

Den succesfulde duo Andreas Boers og Sofus Enrum gik på banen igen for Racket Club, mens Astronauterne udpegede Mari Villalba og Klaus Balic som deres håb. Men succesen fortsatte for Racket Club-konstellationen, der satte sig på supermatchtiebreaken fra start og sørgede for, at Racket Club endnu engang kan kalde sig danmarksmestre for hold i Arla Protein Ligaen.

”Der er ikke nogen tvivl om, at vi føler, at pokalen hører til her. Så det er selvfølgelig fantastisk at kunne være med til at sikre, at det skete,” siger Andreas Boers, der sikrede det afgørende point i supermatchtiebreaken.

Bronze til Vejle

Finalestævnet var en såkaldt Final 4, hvor de fire stærkeste hold fra Arla Protein Ligaen skulle mødes og kæmpe om en plads i finalen. Racket Club tog sejren over Vejle Padelcenter, og Astronauterne slukkede The Padel Clubs drømme om guld.

Derfor var det Vejle Padelcenter og The Padel Club, der skulle kæmpe om det sidste sæt medaljer. Bronzen blev sendt til Vejle Padelcenter, der dermed kunne vende snuden den lange tur hjem til Jylland med en flot 3. plads.

Finaler i Silkeborg

Det er ikke kun i den bedste række af Arla Protein Ligaen, der skal findes en vinder. Lørdag den 8. juni skal bagdelen kæmpes ud af shortsene i både Match Padel Silkeborg Syd og Match Padel Silkeborg Centrum, når der skal kåres vindere i de øvrige rækker. Sving forbi centrene fra kl. 10 og hep på dine favoritter.

Tilmeld dig Arla Protein Ligaen

Knap er vi færdige med forårssæson, før du kan melde dit hold til Arla Protein Ligaen sensommer/efterår. Tilmeld dit hold her.