Har du tilmeldt dig årets sidste turneringer?

Har du tilmeldt dig årets sidste turneringer?

Har du tilmeldt dig årets sidste turneringer? 2560 1707 Padel i Danmark

Hos Padel i Danmark byder resten af 2024 på tre supersjove turneringer, du ikke vil gå glip af. Vi giver dig her en oversigt, så du ikke misser en eneste deadline.

Der er nok at glæde sig til resten af året. Padel i Danmark har sørget for, at de kommende måneder bliver alt andet end grå og triste for dig og dine allerbedste padelvenner.

Vi har tre fede turneringer i hele landet på programmet. Så find kalenderen frem og sæt kryds, når vi her giver dig et overblik over vores turneringsaktiviteter, så du ikke misser én eneste tilmeldingsfrist.

Padelfestival i ØBG Silkeborg – for små og store

Vær med, når ØBG Silkeborg Tennis og Padel og Padel i Danmark slår dørene op til en weekend fyldt med padel for både børn og voksne lørdag den 5. oktober og søndag den 6. oktober 2024.

Vores padelfestival er især målrettet børn og unge – og voksne med ingen eller lille turneringserfaring:

  • Lørdagen (kl. 10-17) dedikerer vi til børnene og de unge – med et hav af sjove kampe på kryds af tværs med forskellige makkere. Der også en mix-række for de voksne og de bedste unge spillere. Børne- og ungdomsrækkerne er dedikerede til de mange børn og unge, der ikke har spillet turnering før.
  • Søndag (kl. 10-16) er Padelfestivalen dedikeret til de voksne, der måske skal spille sin første turnering, og generelt ikke er så erfarne padelspillere.

TILMELD DIG HER

Skynd dig! Vi lukker for tilmeldinger den 26. september.

Tag til Tons i Taastrup To med din bedste ven

Vi gentager succesen og melder klar til en sand padelfest, når vi åbner dørene til ’Tons i Taastrup To.’

Turneringen henvender sig ALLE, og særligt til nyere og letøvede turneringsspillere – samt flere rækker til de mere livserfarne spillere. Turneringen løber af stablen den 2. november i Racket Club Taastrup – Arla Protein Stadion.

TILMELD DIG HER.

Vi har tilmeldingsfrist den 24. oktober.

JuleCupFire for hele familien

Den her vil du ikke gå glip af – årets hyggeligste padelturnering i Smilets By.

Padel i Danmark er stolte af at præsentere opfølgeren på kæmpesucceserne JuleCup, JuleCup 2 og JuleCupTræ. JuleCupFire foregår lørdag den 14. december i PadelPadel i Aarhus. Forvent masser af julehygge, fantastisk selskab og god stemning.

TILMELD DIG HER

Tilmeldingsfristen er den 5. december