Har du sommerens stærkeste hold?

Har du sommerens stærkeste hold?

Har du sommerens stærkeste hold? 2560 1920 Padel i Danmark

Det får du og dine holdkammerater muligheden for at bevise, når DGI og Dansk Tennis Forbund inviterer til Sommerholdturnering 2021. Vi spiller i regionalt inddelte puljer, og alle kan være med.

 Foto: Esben Zøllner Olesen

Det er meget enkelt: Du skal blot bruge tre holdkammerater – måske dem, du alligevel plejer at spille med – og så er I klar til sommerholdturnering.

Turneringen er for alle foreninger og centre i rækkerne senior, veteran 40+ eller veteran 50+. Den begynder i maj og slutter i september. Damer og herrer spiller sammen i hold af 4-8 spillere, og der er fri opstilling. Der inddeles i A-, B- og C-række efter niveau. Alle kan således deltage i holdturneringen. Læs mere om niveauinddeling og vurder, hvor I skal tilmeldes.

Prisen for at deltage pr. hold er 250 kr. Tilmeldingsfrist er d. 25. april.

Tilmeld dit hold til Daniel Mølgaard på dm@tennis.dk.

Regionalt inddelte puljer

Der spilles i regionalt inddelte puljer med op til 6 par pr. pulje. Hvert hold får 4-6 holdkampe afhængig af antal tilmeldte hold. Spillerunderne skal være afviklet senest i følgende terminer: uge 21 (runde 1), uge 24 (runde 2), uge 26 (runde 3), uge 32 (runde 4) og uge 35 (runde 5). Det er hjemmeholdet, der bestemmer spilledag og starttidspunkt, tidligste starttid på hverdage er kl. 17.00. Hvis der er to puljer pr. række, afvikles der slutspil for puljevinderne i uge 37.

Kampformat

Der spilles 4 kampe pr. holdkamp. 1. runde afvikles som 2 doubler, hvor der spilles 2 sæt til 6 partier (tiebreak til 7 ved stillingen 6-6) og evt. tredje sæt spilles som matchtiebreak til 10 point. No-ad benyttes i alle partier. 2. runde spilles som 2 doubler, hvor der spilles et supersæt til 9 partier. No-ad benyttes i alle partier. Er stillingen 2-2 afvikles en Golden Matchtiebreak til 10 point. Samlet varighed af en holdkamp afviklet på 1 bane er ca. 3,5-4 timer og på 2 baner er ca. 2-2,5 timer.

Afvikling af kampe

Holdene sørger selv for booking af baner til hjemmeholdkampe, enten i deres forening eller center.

Spørgsmål om sommerholdturneringen skal rettes til Daniel Mølgaard, e-mail: dm@tennis.dk.