Nomineret til Arla Protein Foreningsprisen: Frejlev Tennis & Padelklub

Nomineret til Arla Protein Foreningsprisen: Frejlev Tennis & Padelklub

Nomineret til Arla Protein Foreningsprisen: Frejlev Tennis & Padelklub 2560 1346 Padel i Danmark

I denne uge vil vi præsentere de nominerede til Arla Protein Foreningsprisen. Feltet har været skarpt og indstillingerne mange. Nu kan I møde den tredje og sidste af de nominerede foreninger: Frejlev Tennis & Padelklub.

Frejlev Tennis og Padelklub har formået at etablere højt medlemsantal på omkring 300 på trods af flere omkringliggende foreninger og centre.

Hver eneste dag er der foreninger, som arbejder for at gøre en forskel for padelsporten i Danmark. Foreninger, der arbejder hårdt for fællesskabet og for at udvikle og udbrede padel.

For første gang nogensinde skal Arla Protein Foreningsprisen uddeles. Arla® Protein og Padel i Danmark er gået sammen om denne pris for at hylde det gode, hårde arbejde i de danske foreninger.

Med prisen følger en præmiecheck på 10.000 kroner, som skal gå til vinderforeningens videre udvikling og virke.

På baggrund af det stærke felt af indstillede foreninger fra hele landet, er det nu blevet tid til at præsentere den tredje og sidste af de nominerede til dette års udgave.

Nomineret: Frejlev Tennis & Padelklub

I 2019/2020 etablerede Frejlev Tennis og Padelklub en af de første foreningsbaserede padelklubber i Nordjylland.

Frejlev Tennis og Padelklub har formået at etablere højt medlemsantal på omkring 300 på trods af flere omkringliggende foreninger og centre. Det skyldes blandt andet foreningens store fokus på fællesskab, højt aktivitetsniveau, synlighed i lokalområdet og et arbejde med konstant at udvikle klubben, så det er et rart og rummeligt sted for alle at være.

I den nordjyske forening ligger der et stort, frivilligt arbejde bag de flotte resultater. Derfor er det en glad næstformand i Frejlev Tennis og Padelklub, der modtager nyheden om, at foreningen er nomineret til Arla Protein Foreningsprisen.

”Det betyder ekstremt meget at få anerkendelsen af det arbejde, der bliver lagt i klubben af frivillige, som vores forening bygger på,” fortæller Jacob Thrysøe, der er næstformand i Frejlev Tennis og Padelklub.

”Her ligger der jo rigtig mange timers rugbrødsarbejde i at få organiseret og få planlagt. Især i en sportsgren som padel, som har krævet nogle temmelig store investeringer, og i foreningsregi er det også ofte offentlige instanser, der skal tages med i billedet, fordi der skal søges tilladelser. Så det er ikke bare at ringe og ’bestille et stykke bane’. Så på den måde er det dejligt at få en anerkendelse i klubben.”

Frejlev Tennis og Padelklub organiserer mange aktiviteter selv, og har afholdt et internt klubmesterskab med over 50 deltagende par i seks kategorier – både for letøvede og øvede spillere. Foreningen deltager også i Arla Protein Ligaen, hvor de dette efterår har et hold med, og var i foråret med i finalestævnet i mix-rækken.

Hver uge er der fuldtegnet drop-in for alle interesserede medlemmer. Derudover har klubben sørget for, at der altid er en række udvalg som tager sig at alt fra klubhus, baner, aktiviteter og udenomsarealer.

Frejlev Tennis og Padelklub har et stort fokus på børn og unge. Derfor har de etableret ugentlig junior-træning med to uddannede trænere. Foreningen rækker også ud over egne grænser og er i gang med at etablere et netværk med andre nordjyske padelforeninger med netop et stærkt fokus på børn og unge. Frejlev Tennis og Padelklub arbejder desuden aktivt for at engagere og udbyde aktiviteter til de 40-60-årige medlemmer, som ellers kan være svære at fastholde som aktive udøvere i foreningsidræt.

Derfor har Arla® Protein og Padel i Danmark valgt at nominere Frejlev Tennis og Padelklub til Arla Protein Foreningsprisen. Udover Frejlev Tennis og Padelklub er Holbæk Tennis & Padel Klub og Dragør Padel Klub nomineret til prisen.

Om prisen:

Vinderen får Arla Protein Foreningsprisen. Med prisen og æren følger desuden en præmiecheck på 10.000 kroner, som skal gå til foreningens videre udvikling og virke.

Arla Protein Foreningsprisen skal gå til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for padelsporten. Det kan være ved…

  • At foreningen har et højt aktivitetsniveau, der rammer mange målgrupper – gerne målgrupper, som ellers er underrepræsenteret i idrætten
  • At foreningen har været med til at gøre det mere tilgængeligt at spille padel og har været med til at sætte sporten på landkortet
  • At foreningen er nytænkende eller er med til at udvikle padelsporten i Danmark med konstruktive løsninger og innovative bud på, hvordan vi i fællesskab kan skabe endnu mere padel
  • At foreningen har deltaget aktivt i Padel i Danmarks aktiviteter, fx Træneruddannelsen, Arla Protein-ligaen, andre turneringer m.m.

Prisen skal for første gang uddeles i år. Og vinderforeningen vil modtage pris og præmiecheck i foreningen af repræsentanter fra både Arla® Protein og Padel i Danmark.