Flere nye uddannede padeltrænere

Flere nye uddannede padeltrænere

Flere nye uddannede padeltrænere 1949 1351 Padel i Danmark

I weekenden stod den på træneruddannelse på banerne hos KIF Padel Club. Flere trænere er nu klar til at løfte aktiviteterne ude i klubberne – og der er mere uddannelse på vej.

Foto: KIF Padel Club

Der blev lyttet og spurgt ind i teorilokalet. Og der blev lært og testet slag og øvelser på banerne hos KIF Padel Club, der i weekenden var vært, da vi afholdt Padeltræner 1 og Padeltræner 2. Omkring 20 deltagere begge dage, der nu er klar til at udføre trænergerningen ude i klubberne rundt omkring i landet.

”Vi har nu afholdt otte Padeltræner 1 med omkring 120 deltagere og 11 Padeltræner 2 med omkring 160 deltagere det sidste års tid. Det er dejligt at mærke den store interesse for vores grunduddannelse, og det er tydeligt at mærke entusiasmen fra deltagerne. Det lover godt for aktiviteterne ude i klubberne,” siger Tore Deleuran-Skjold, padelkonsulent hos DGI og Dansk Tennis Forbund, og fortsætter:

”Næste trin på uddannelsesstigen er Padeltræner 3, som vi er ved at lægge sidste hånd på. Det bliver udbudt første gang i slutningen af året.”

Der er også nye datoer på vej til flere Padeltræner 1 og Padeltræner 2. Når de er på plads, kan de nye datoer ses her, hvor man også kan læse mere om modulerne på grunduddannelsen.

I det hele taget er interessen stor for uddannelse ude i klubberne. Der er afholdt mere end 20 inspirationskurser med over 200 deltagere. På inspirationskurset kommer vi ud til klubben og klæder en flok medlemmer på som klubbens padel-ambassadører med de mest grundlæggende elementer inden for teknik, taktik og øvelser. Den kommende måneds tid er der allerede planlagt otte inspirationskurser.

Vil du vide mere om inspirationskurset, kan du læse mere her.